প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেনেজুয়েলাদা অকনবা য়ুহা হাবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
25 JUN 2026 11:01AM by PIB Imphal
ভেনেজুয়েলাদা অকনবা য়ুহা হাবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। ভারতকী মীয়ামগী মহুৎশীন্দুনা অৱাবা ফোঙদোক্লদুনা, অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখি অমসুং অৱাবা থৌদোক অদুনা শোকহল্লবশিংগীদমক লেপ্লি হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অৱাবা মতম অসিদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংনবা ভারতনা থৌরাং তৌদুনা লৈরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভেনেজুয়েলাদা অকনবা য়ুহা হাবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে।
ভারতকী মীয়ামগী মহুৎশীন্দুনা, মরুওইনা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিং, ভেনেজুয়েলা সরকার অমসুং মীয়ামদা ঐনা ঐখোয়গী অৱাবা শরুক য়াজরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমা ফগৎলক্নবা ঐখোয়না থৌনিজরি অমসুং অৱাবা থৌদোক অদুনা শোকহল্লবশিংগীদমক লেপ্লি।
পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংনবা ভারতনা থৌরাং তৌদুনা লৈরে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in devastation caused by severe earthquakes in Venezuela
25 JUN 2026 11:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled loss of lives in devastation caused by severe earthquakes in Venezuela. Conveying condolences on behalf of the people of India, Shri Modi prayed for the speedy recovery of those injured and expressed solidarity with all those affected by the tragedy.
The Prime Minister reaffirmed that India stands ready to extend all possible assistance during this difficult time.
The Prime Minister posted on X:
Deeply saddened by the devastation caused by the severe earthquakes in Venezuela.
On behalf of the people of India, I extend our heartfelt condolences to the Government and people of Venezuela, especially to the families who have lost their loved ones. We pray for the speedy recovery of those injured and stand in solidarity with all those affected during this difficult time.
India stands ready to extend all possible assistance.