প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কলকাতাদা খুদোংথিবা থৌদোক্ত মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
25 JUN 2026 11:13AM by PIB Imphal
কলকাতাদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীরদুনা হায়খি মদুদি অৱাবা তারবশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংনবা রাজ্য সরকারনা অহিং-নুংথিল খাক্তনা থবক পায়খৎলি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা অমসুং থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“ঙরাং কলকাতাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্নবা অৱাবা ফাওহল্লে। প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি। অৱাবা তারবশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংনবা রাজ্য সরকারনা অহিং-নুংথিল খাক্তনা থবক পায়খৎলি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in mishap in Kolkata
PM announces ex-gratia from PMNRF
25 JUN 2026 11:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a mishap in Kolkata.
Shri Modi assured that the state government is working round the clock to ensure that those affected receive all possible assistance.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
Shri Modi posted on X;
The mishap in Kolkata yesterday is saddening. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each will be given from PMNRF to the next of kin of those who lost their lives in the mishap. The injured would be given Rs. 50,000. The state government is working round the clock to ensure that those affected receive all possible assistance: PM @narendramodi