প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰীমতী ভাৱনাবেন পেটেলৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
22 JUN 2026 1:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয়শাসিত অঞ্চল দাদৰা আৰু নগৰ হাভেলী আৰু দমন আৰু দিউৰ প্ৰশাসক শ্ৰী প্ৰভুলভাই পেটেলৰ পত্নী শ্ৰীমতী ভাৱনাবেন পেটেলৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে তেওঁ বহু বছৰ ধৰি পৰিয়ালটোৰ সৈতে এক ঘনিষ্ঠ পৰিচিতি আৰু সৌহাৰ্দ্যপূৰ্ণ সম্পৰ্ক বৰ্তাই ৰাখিছিল।
শ্ৰী মোদীয়ে শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰে আৰু প্ৰয়াত আত্মাৰ শান্তিৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত লিখিছে;

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Smt. Bhavnaben Patel
22 JUN 2026 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sadness over the passing of Smt. Bhavnaben Patel, wife of Shri Prafulbhai Patel, Administrator of the Union Territory of Dadra and Nagar Haveli and Daman and Diu.
The Prime Minister said that he had shared a close acquaintance and cordial relationship with the family for many years.
Shri Modi extended his heartfelt condolences to the bereaved family and prayed that the Almighty grants peace to the departed soul.
The Prime Minister wrote on X;