প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আইনগী থবক ফগৎহন্নবা অমসুং অচুম্বা ৱায়েল ফংবা হেনগৎহন্নবগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
22 JUN 2026 2:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী অর্জুন রাম মেঘৱালনা ইবা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌখ্রে।
আইনগী থবকশিং ফগৎনবা, য়াম্না লাইনা অচুম্বা ৱায়েল ফংবা হেনগৎনবা অমসুং মীয়ামগী সরকারগী খুদোংচাবশিং লাইনা ফংহন্নবা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং আর্তিকল অসিনা মচা খায়না ফোঙদোক্লি। দিজিতেল অমসুং ফিজিকেল ইনফ্রাষ্ট্রকচর অনিমক চাউখৎনবা হোৎনবা অসিনা উকিলশিং অমসুং জজশিং লাইনা থবক পাংথোকপা হেনগৎহল্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“আর্তিকল অসিদা, আইনগী থবকশিং ফগৎনবা, য়াম্না লাইনা অচুম্বা ৱায়েল ফংবা হেনগৎনবা অমসুং মীয়ামগী সরকারগী খুদোংচাবশিং লাইনা ফংহন্নবা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং য়ুনিয়ন এম.ও.এস শ্রী @arjunrammeghwal ময়েক শেংনা ফোঙদোক্লি।
দিজিতেল অমসুং ফিজিকেল ইনফ্রাষ্ট্রকচর অনিমক চাউখৎনবা হোৎনবা অসিনা উকিলশিং অমসুং জজশিং লাইনা থবক পাংথোকপা হেনগৎহল্লে হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on strengthening the legal ecosystem and improving access to justice
22 JUN 2026 2:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister of State Shri Arjun Ram Meghwal.
The article elaborates on the government’s efforts to strengthen the legal ecosystem, promote ease of justice and make public services more accessible for citizens. It highlights that the push to upgrade both digital and physical infrastructure has enhanced the ease of working for advocates and judges.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“In this article, Union MoS Shri @arjunrammeghwal elaborates the government’s efforts to strengthen the legal ecosystem, promote ease of justice and make public services more accessible for citizens.
He highlights that the push to upgrade both digital and physical infrastructure has enhanced the ease of working for advocates and judges.”