প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়োগ অমসুং হেল্থী এজিংগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
21 JUN 2026 12:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উপ রাস্ত্রপতি, থিরু সি. পি. রাধাকৃষ্ণননা ইন্তর্নেস্নেল য়োগ দেগী মতাংদা ইখিবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে।
আর্তিকল অসিনা য়োগ অমসুং মসিনা মীওইবগী হকশেলদা পীরিবা অচৌবা ইথিলগী মরমদা খংহল্লি। চহি অসিগী থিম, "য়োগ ফোর হেল্থী এজিং" হায়বগী মতাংদা পল্লদুনা, লনাইগী এক্সপরিয়েন্সশিংদগী ইথিল লৌদুনা সেনিয়র সিতিজেনশিংগীদমক জেন্তল অমসুং এক্সেসিবল প্রোতোকোলশিং চেকশিন্না এদাপ্ত তৌখি।
য়োগ অসি মালেমদা ভারতনা পীবা খুদোল অমনি হায়না পল্লদুনা, আর্তিকল অসিনা মীওই খুদিংমকপু য়োগ অসি পুন্সি চুপ্পগী চৎনবী অমসুং হকচাং ফনা লৈনবগী থৌওং অমা ওইনা লৌনবা হায়রি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা পোস্ত তৌখি;
“ইন্তর্নেস্নেল য়োগ দেগী থৌরমদা ইকাই খুম্নরবা @VPIndia থিরু @CPR_VPনা য়োগ অমসুং মীওইবগী য়াইফ-থৌরাংদা মসিনা পীরিবা অচৌবা ইথিলগী মতাংদা পনখি। চহি অসিগী থিম, "য়োগ ফোর হেল্থী এজিং"গী মতাংদা পল্লদুনা মহাক্না হায়খি মদুদি মহাক্কী লনাইগী এক্সপরিয়েন্সশিংদগী ইথিল লৌদুনা সেনিয়র সিতিজেনশিংগীদমক জেন্তল অমসুং এক্সেসিবল প্রোতোকোলশিং চেকশিন্না এদাপ্ত তৌখি। য়োগ অসি মালেমদা ভারতনা পীবা খুদোল অমনি হায়না পল্লদুনা মহাক্না মীপুম খুদিংমকপু মসি পুন্সি চুপ্পগী চৎনবী অমসুং হকচাং ফনা লৈনবগী থৌওং অমা ওইনা শীজিন্ননবা হায়খি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on yoga and healthy ageing
21 JUN 2026 12:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Vice President, Thiru C. P. Radhakrishnan on the occasion of International Yoga Day.
The article reflects on yoga and its profound impact on human well-being. Referring to this year’s theme, “Yoga for Healthy Ageing”, it notes that yogic practices have been thoughtfully adapted into gentle and accessible protocols suitable for senior citizens, drawing from personal experiences.
Highlighting yoga as India’s gift to the world, the article urges everyone to embrace yoga as a lifelong cultural and wellness practice.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“On the occasion of International Yoga Day, Hon’ble @VPIndia Thiru @CPR_VP reflects on yoga and its profound impact on human well-being. Referring to this year’s theme, “Yoga for Healthy Ageing”, he notes that yogic practices have been thoughtfully adapted into gentle and accessible protocols suitable for senior citizens, drawing from his personal experiences.
Highlighting yoga as India’s gift to the world, he urges everyone to embrace it as a lifelong cultural and wellness practice.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“On the occasion of International Yoga Day, Hon’ble @VPIndia Thiru @CPR_VP reflects on yoga and its profound impact on human well-being. Referring to this year’s theme, “Yoga for Healthy Ageing”, he notes that yogic practices have been thoughtfully adapted into gentle and accessible protocols suitable for senior citizens, drawing from his personal experiences.
Highlighting yoga as India’s gift to the world, he urges everyone to embrace it as a lifelong cultural and wellness practice.”