প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুগা লোয়ননা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ওরিশাদা লৈবা পহারপুর খুঙ্গংদা চৎখ্রে
20 JUN 2026 8:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ওরিশাগী পহারপুর খুঙ্গংদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপাদি মর্মুগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কা লোয়ননা লাকপা ফংজবা অসি লাইবক ফবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা পহারপুর অসি রাস্ত্রপতিগী খুঙ্গংনি হায়না পনখি অমসুং মহাক্না তৌরিবা থবক অসি তশেংনা ইথিল পীনিংঙাই ওইবা অমনি হায়না ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা রাস্ত্রপতিগী পুন্সি শাংনা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“ওরিশাগী পহারপুর খুঙ্গংদা রাস্ত্রপতি জীগা লোয়ননা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা লাকপা অসি ঐহাক্কী লাইবক ফবা অমনি। মসি মহাক্কী খুঙ্গংনি অমসুং মহাক্না পায়খৎলিবা থবক অসি তশেংনা ইথিল পীনিংঙাই ওইবা অমনি।
মহাক্না পুন্সি শাংনা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা থৌনিজরি।
@rashtrapatibhvn”

Prime Minister's Office
Prime Minister visits Pahadpur village in Odisha with President of India, Smt. Droupadi Murmu on her birthday
20 JUN 2026 8:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that he was honoured to be in Pahadpur village in Odisha with President of India, Smt. Droupadi Murmu on her birthday.
The Prime Minister noted that Pahadpur is the President’s village and said that the work done by her is truly inspiring.
Shri Modi prayed for the President’s long and healthy life.
The Prime Minister wrote on X;
“Honoured to be in Pahadpur village, Odisha with Rashtrapati Ji and that too on her birthday. This is her village and the work that she has done is truly inspiring.
Praying for her long and healthy life.
@rashtrapatibhvn”