প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত্তা সেন্ত-গোবেন্না পায়খৎলিবা থবকশিং পাকথোক চাউথোকহন্নবা CEO বেনোইত বেজিনগা খন্নখ্রে
18 JUN 2026 6:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেন্ত-গোবেনগী শ্রী বেনোইত বেজিন মোদীগা ৱারী শানবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। ভারতনা ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং অর্বান দিবেলপমেন্তদা মমাংদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা অহোংবা অমা উবা ফংলি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারত্তা সেন্ত-গোবেন্না পাইখৎলিবা থবকশিং মখাতানা হেঙ্গৎহন্নবা অমসুং ইন্নোবেসন, সর্ক্যুলর ইকোনোমী অমসুং অতোপ্পা হিরমশিংদা পার্তনর অমা ওইনবগী পাম্বৈশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারতকী দাইবর্সিতী অমসুং পাক-চাউবনা গ্লোবেল সাউথকী কন্সত্রক্সন সোলুসনশিং শেমগৎনবগীদমক অফবা প্লেতফোর্ম অমা পীরি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না ইখি;
“সেন্ত-গোবেনগী শ্রী বেনোইত বেজিনগা ৱারী শানবদা নুংঙাইবা ফাওই। ভারতনা ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং অর্বান দিবেলপমেন্তদা মমাংদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা অহোংবা অমা উবা ফংলি। ভারততা সেন্ত-গোবেনগী থবকশিং মখাতানা পাকথোক চাউথোকহন্নবা অমসুং ইনোবেসন, সর্ক্যুলর ইকোনোমী অমসুং অতোপ্পা কয়াদা পার্তনর ওইনবগী লম্বীশিং খন্নখি। ভারতকী দাইবর্সিতী অমসুং পাক-চাওবনা মালেমগী খা থংবা শরুক্কীদমক্তা কন্সত্রক্সন সোলুসনশিং পুথোক্নবগীদমক অফবা প্লেতফোর্ম অমা পীরি।
@saintgobain”

Prime Minister's Office
Prime Minister discusses expanding Saint-Gobain’s footprint in India with CEO Benoit Bazin
18 JUN 2026 6:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness at interacting with Mr. Benoit Bazin of Saint-Gobain.
The Prime Minister noted that India is witnessing an unprecedented transformation in infrastructure and urban development.
Shri Modi said that discussions were held on ways to further expand Saint-Gobain’s footprint in India and partner in innovation, circular economy and other areas.
The Prime Minister stated that India’s diversity and scale offer an ideal platform for developing construction solutions for the Global South.
The Prime Minister wrote on X;
“Glad to interact with Mr. Benoit Bazin of Saint-Gobain. India is witnessing an unprecedented transformation in infrastructure and urban development. Discussed ways to further expand Saint-Gobain’s footprint in India and partner in innovation, circular economy and more. India’s diversity and scale offer an ideal platform for developing construction solutions for the Global South.
@saintgobain”