প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা গ্লোবেল ওইনা থবক তৌমিন্নরকপা অমসুং ৱেলফিয়র দেলিভরী, ইনফ্রাস্ত্রকচর, এজুকেসন, হেল্থকেয়রগী লমদা উবা ফংলিবা অচৌবা অহোংবশিংবু শিংথারিবা ভেতেরন স্তেতমেন্ত দোক্তর করন সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা সেয়র তৌরক্লি
10 JUN 2026 10:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভেতেরন স্তেতসমেন দোক্তর করন সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি।
আর্তিকল অসিনা পি.এম. নরেন্দ্র মোদীনা ওফিসতা চহি ১২ মপুং ফারকপগী পুৱারী ওইরবা ময়েক লারবা থৌদোক অদুবু অমুক হন্না নিংশিংলি, মসিদা ৱেলফিয়র দেলিভরী, ইনফ্রাস্ত্রকচর, এজুকেসন, হেল্থকেয়র অমসুং ভারতনা গ্লোবেল ওইনা থবক তৌমিন্ধরকপগী লমদা উবা ফংলিবা অচৌবা অহোংবশিংবু নীংথিনা উৎলি। পি.এম. মোদীগী মচৎ অসি ভারতকী তুংগী ফীভমদা থাজবা লৈহনবা অমসুং মীয়ামগা হকথেংননা শম্নহনবদা লৈ হায়না আর্তিকল অসিনা পল্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখি:
“পি.এম. @narendramodi না ওফিসতা চহি ১২ মপুং ফাখিবগী পুৱারী ওইরবা ময়েক লারবা থৌদোক অদুবু অমুক হন্না নিংশিংলদুনা, ভেতেরন স্তেতসমেন দোক্তর করন সিংহনা আর্তিকল অসিদা ৱেলফিয়র দেলিভরী, ইনফ্রাস্ত্রকচর, এজুকেসন, হেল্থকেয়র অমসুং ভারতনা গ্লোবেল ওইনা থবক তৌমিন্নরকপগী লমদা উবা ফংলিবা অচৌবা অহোংবশিংবু নীংথিনা উৎলি। পি.এম. মোদীগী মচৎ অসি ভারতকী তুংগী ফীভমদা থাজবা লৈহনবা অমসুং মীয়ামগা হকথেংননা শম্নহনবদা লৈ হায়না মহাক্না পল্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by veteran statesman Dr. Karan Singh, highlighting the transformative changes witnessed across welfare delivery, infrastructure, education, healthcare and India's global engagement
10 JUN 2026 10:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by veteran statesman, Dr. Karan Singh.
The article reflects on PM Narendra Modi's historic milestone of completing 12 years in office, highlighting the transformative changes witnessed across welfare delivery, infrastructure, education, healthcare and India's global engagement. It notes that PM Modi's enduring contribution lies in inspiring confidence in India's future and fostering a direct connection with citizens.
The Prime Minister posted on X:
“Reflecting on PM @narendramodi's historic milestone of completing 12 years in office, veteran statesman Dr Karan Singh in this article highlights the transformative changes witnessed across welfare delivery, infrastructure, education, healthcare and India's global engagement. He notes that PM Modi's enduring contribution lies in inspiring confidence in India's future and fostering a direct connection with citizens.”