প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্য সভাগী এম.পি.না ইবা চহি ১২গী অওনবা পুরকপা গভর্নেন্সকী মতাঙদা লৈরিবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি
10 JUN 2026 10:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য সভাগী এম.পি. শ্রী নিতিন নবিন্না ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি।
আর্তিকল অসিনা পি.এম. নরেন্দ্র মোদীগী মখাদা চহি ১২গী অওনবা পুরকপা গভর্নেন্সকী মতাঙদা লৈরিবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্লি। মসিনা অপুনবা ফিরেপ, পুম্নমকপু চাওখৎমিন্নবা অমসুং প্রজাশিংগী শরূক য়াবনা করম্না ভারতপু চাউখৎপা ভারত অমা ওইহনবগী খোঙচৎ অসি খোঙজেল য়াঙ্খৎহল্লি অমসুং মীওই মিলিয়ন কয়াগী অপাম্বশিং মপুং ফাহনববু ফোঙদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ফোঙদোক্লকখি:
“রাজ্য সভাগী এম.পি. শ্রী @NitinNabin না ইবা আর্তিকল অসিনা পি.এম. @narendramodi গী মখাদা চহি ১২ গী অওনবা পুরকপা গভর্নেন্সকী মতাঙদা লৈরিবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্লি, অমসুং অপুনবা ফিরেপ, পুম্নমক চাওখৎমিন্নবা অমসুং প্রজাশিং শরূক য়াবনা করম্না ভারতপু চাউখৎপা ভারত অমা ওইহনবগী খোঙচৎ অসি খোঙজেল য়াঙ্খৎহল্লি অমসুং মীওই মিলিয়ন কয়াগী অপাম্বশিং মপুং ফাহল্লি হায়বদুসু ফোঙদোক্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by Rajya Sabha MP highlighting thoughts on 12 years of transformative governance
10 JUN 2026 10:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Rajya Sabha MP, Shri Nitin Nabin.
The article shares thoughts on 12 years of transformative governance under PM Narendra Modi. It also highlights how collective resolve, inclusive development and citizen participation have accelerated India's journey towards becoming a Viksit Bharat and fulfilled the aspirations of millions.
The Prime Minister posted on X:
“This article by Rajya Sabha MP Shri @NitinNabin shares thoughts on 12 years of transformative governance under PM @narendramodi, also highlights how collective resolve, inclusive development and citizen participation have accelerated India's journey towards becoming a Viksit Bharat and fulfilled the aspirations of millions.”