প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রিনা মীদল ক্লাসকিদমক ইজ ওফ লিভিং হেঙ্গৎহন্নবা সরকারনা হোৎনরিবশিং অদু ফোঙদোকখ্রে
15 JUN 2026 1:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রি, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীদল ক্লাসকি ইজ ওফ লিভিং হেঙ্গৎহন্নবা সরকারনা হোৎনরিবশিং অদু পনখি অমসুং মীদল ক্লাসকি অপাম্বশিং মপূঙ ফাহন্নবগী মায়কৈদা থবক তৌবা অসি সরকারগী লাইবক ফবনি হায়না ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না থোইদোক্না হায়খি মদুদি মীদল ক্লাসনা জাতি শেমগৎপদা মশিং থিঙমদ্রবা মওংদা মতেং পাংলি।
শ্রী মোদীনা মখা তানা হায়খি মদুদি হৌখিবা চহি তরাগী খুজিং কয়াদগী গবরনান্সনা ইচম চম্বা নাগরিকশিংগী পুন্সী মহিং ফগৎহনবদা হেন্না মীৎয়েং চংলি। শ্রী মোদীনা মখা তানা হায়খি সরকারগী হোৎনরিবশিং অসিনা খুদোংচাবশিং ফজনা ফংহনবা, হেন্না ফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর, মীয়ামগী খুদোংচাবশিং ফগৎহনবা, মমল হোঙবা হেল্থকেয়র, মগুন লৈবা মহৈ-মশিং তম্বা, শেংলবা শহরশিং অমসুং নুংতিগী পুন্সীদা পোৎলুম হন্থহন্নবা পান্দম থম্লি।
X কি পোস্ত সিরিজ অমদা প্রধান মন্ত্রিনা হায়খি;
“মীদল ক্লাসকিদমক সরকার অমা...
ঐখোয়গী মীদল ক্লাসকি অপাম্বশিং মপূঙ ফাহন্নবগী মায়কৈদা থবক তৌবা অসি এন.দি.এ. মখোয়না মশিং থিঙমদ্রবা মওংদা জাতি শেমগৎপদা মতেং পাংলি।
হৌখিবা চহি তরাগী খুজিং কয়াদগী গবরনান্সনা ইচম চম্বা নাগরিকশিংগী পুন্সী মহিং ফগৎহনবদা হেন্না মীৎয়েং চংলি। ঐখোয়গী হোৎনরিবশিং অসি খুদোংচাবশিং ফজনা ফংহনবা, হেন্না ফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর, মীয়ামগী সর্ভিসশিং ফগৎহনবা, মমল হোঙবা হেল্থকেয়র, মতিক-ময়াই লৈবা মহৈ-মশিং তম্বা, লু-নাল্লবা শহরশিং অমসুং নুংতিগী পুন্সীদা পোৎলুম হন্থহনবগী মতাংদা ওইরি।
#12YearsOfSakshamMiddleClass”
A Government for the middle class…
It is the NDA Government’s privilege to be working towards fulfilling the aspirations of our middle class. They have contributed to nation-building in countless ways.
Over the last decade, governance has increasingly focused on improving the…
— Narendra Modi (@narendramodi) June 15, 2026
“মীদল ক্লাসকিদমক্তা ‘ইজ ওফ লিভিং’ অসি মতৌ করম্না হেনগৎহনবগে হায়বগী মীৎয়েং অমা।
#12YearsOfSakshamMiddleClass”
A glimpse of how ‘Ease of Living’ is being enhanced for the middle class. #12YearsOfSakshamMiddleClass https://t.co/B6bKCsjyRq
— Narendra Modi (@narendramodi) June 15, 2026

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights Government’s efforts to enhance Ease of Living for the middle class
15 JUN 2026 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has highlighted the government’s efforts to enhance Ease of Living for the middle classs and said that it is the privilege of the Government to work towards fulfilling the aspirations of the middle class. He noted that the middle class has contributed to nation-building in countless ways.
Shri Modi further said that over the last decade, governance has increasingly focused on improving the quality of life of ordinary citizens. Shri Modi added that the Government’s efforts are aimed at ensuring easier access to opportunities, better infrastructure, improved public services, affordable healthcare, quality education, cleaner cities and reduced burdens in everyday life.
In a series of X post, the Prime Minister said;
“A Government for the middle class…
It is the NDA Government’s privilege to be working towards fulfilling the aspirations of our middle class. They have contributed to nation-building in countless ways.
Over the last decade, governance has increasingly focused on improving the quality of life of ordinary citizens. Our efforts are about easier access to opportunities, better infrastructure, improved public services, affordable healthcare, quality education, cleaner cities and reduced burdens in everyday life.
#12YearsOfSakshamMiddleClass”
“A glimpse of how ‘Ease of Living’ is being enhanced for the middle class.
#12YearsOfSakshamMiddleClass”