Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over loss of lives due to a tragic mishap in Solapur Rural, Maharashtra
Prime Minister announces ex-gratia
14 JUN 2026 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep sorrow over the loss of lives due to a tragic mishap in Solapur Rural, Maharashtra.
Shri Modi conveyed his thoughts to the bereaved families in this hour of grief and prayed for the speedy recovery of the injured.
The Prime Minister announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Deeply saddened by the loss of lives in Solapur Rural, Maharashtra, due to a tragic mishap. My thoughts are with the bereaved families in this hour of grief. Praying for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাস্ত্রগী সোলাপুর রুরেলদা লাইবক থীবা থৌদোক্তা লৈখিদবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স গ্রাসিয়া লাউথোকখ্রে
14 JUN 2026 11:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী সোলাপুর রুরেলদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা অৱাবা তারবা মীকুপ অসিদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী নক্নবা ইমুং মনুংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০ গী তেংবাং পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা থাগৎখিঃ
মহারাস্ত্রগী সোলাপুর রুরেলদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। অৱাবা তারবা মীকুপ অসিদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী নক্নবা ইমুং মনুংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০ গী তেংবাং পীরগনিঃ প্রধান মন্ত্রী @narendramodi"