প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থিরু ভারতিরাজাজিনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লি
11 JUN 2026 3:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি থিরু ভারতিরাজাজিনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা থোইদোক্না ফোংদোকখি মদুদি মহাক অসি সিনেমাগী তাইবংগী অৱাংবা থাক্কী মীশক অমনি, মহাক্কি থবকশিংনা তামিল সিনেমাদা অহোঙবা পুরকখি।
শ্রী মোদীনা মহাক্কি খুঙ্গংগী পুন্সীগী মশক তাকপা অসি অখন্ননা থোইদোক্না লৌনিংঙাই ওই হায়বা উখি। প্রধান মন্ত্রীনা ওম শান্তি হায়না থৌনিজদুনা অৱাবগী পূংফম অসিদা মহাক্কি ৱাখল্লোনশিং অসি মহাক্কি ইমুং মনুং অমসুং নুংশিজবশিংগা লোয়ননা লৈরি হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি:
"থিরু ভারতিরাজাজি লৈখিদবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। মহাক অসি সিনেমাগী তাইবংগী অৱাংবা থাক্কী মীশক অমনি, মহাক্কি থবকশিংনা তামিল সিনেমাবু অহোঙবা পুরকখি। মরুওইনা থোইদোক্না লৌনিংঙাই ওইরিবদি মহাক্না খুঙ্গংগী পুন্সীগী মশক তাকপা অদুনি। ঐগী ৱাখল্লোনশিং অসি মহাককি ইমুং মনুং অমশুং নুংশিজবশিংগা লোয়ননা শোকপগী পূংফম অসিদা লৈজরি। ওম শান্তি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses sadness over the passing of Thiru Bharathiraja Ji
11 JUN 2026 3:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep sadness over the passing of Thiru Bharathiraja Ji. The Prime Minister noted that he was a towering figure of the cinema world whose works transformed Tamil cinema.
Shri Modi observed that his portrayal of rural life was particularly noteworthy. The Prime Minister stated that his thoughts are with his family and admirers in this hour of grief, praying Om Shanti.
The Prime Minister posted on X:
"The passing of Thiru Bharathiraja Ji is very saddening. He was a towering figure of the cinema world whose works transformed Tamil cinema. Particularly noteworthy was his portrayal of rural life. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief. Om Shanti."