ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦଙ୍କ ଏକ ନିବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଯେଉଁଥିରେ ଭାରତ ଉପରେ ଗଭୀର ବିଶ୍ୱାସ ସୃଷ୍ଟି କରିବା ଏବଂ ଭାରତର ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ଯାତ୍ରା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରାଯାଇଛି
10 JUN 2026 9:52PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ପୂର୍ବତନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ନିବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି।
ଏହି ନିବନ୍ଧରେ ଦର୍ଶାଯାଇଛି ଯେ ଗତ ୧୨ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତ ଆବିଷ୍କାରର ବିଚାରରୁ ଭାରତ ଉପରେ ଗଭୀର ବିଶ୍ୱାସ ସୃଷ୍ଟି କରିବା ଦିଗରେ ଏକ ନିର୍ଣ୍ଣାୟକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ହୋଇଛି। ଏଥିରେ ଆହୁରି କୁହାଯାଇଛି ଯେ ତାଙ୍କ ନିରନ୍ତର କାର୍ଯ୍ୟକାଳର ସ୍ଥାୟୀ ସଫଳତା ଭାରତର ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ଯାତ୍ରାକୁ ଆଗେଇ ନେବା ସହିତ ଲୋକଙ୍କ ସହିତ ବିଶ୍ୱାସର ଏକ ଦୃଢ ବନ୍ଧନକୁ ବଜାୟ ରଖିବା ଉପରେ ନିର୍ଭର କରେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ ’ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ପୂର୍ବତନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏହି ପ୍ରବନ୍ଧ କ୍ରମାଗତ ଭାବେ ଭାରତର ଦୀର୍ଘତମ କାର୍ଯ୍ୟକାଳର ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ଭାବେ ନିର୍ବାଚିତ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ସେ ସମ୍ମାନିତ ହେଉଛନ୍ତି, ଏବଂ ଏହା ମଧ୍ୟ ପ୍ରତିଫଳିତ କରୁଛି ଯେ ଗତ ୧୨ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତ ଆବିଷ୍କାର କରିବାର ବିଚାରରୁ ଭାରତ ପ୍ରତି ଗଭୀର ବିଶ୍ୱାସ ସୃଷ୍ଟି କରିବା ଦିଗରେ ଏକ ନିର୍ଣ୍ଣାୟକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ହୋଇଛି। ତାଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏହି ପ୍ରବନ୍ଧରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରାଯାଇଛି ଯେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀଙ୍କ ସ୍ଥାୟୀ ସଫଳତା ଭାରତର ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ଯାତ୍ରାକୁ ଆଗେଇ ନେବା ସହିତ ଲୋକଙ୍କ ସହିତ ବିଶ୍ୱାସର ଏକ ଦୃଢ ବନ୍ଧନ ବଜାୟ ରଖିବା ଉପରେ ନିର୍ଭର କରେ ।’’

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by former President Shri Ram Nath Kovind highlighting the shift to building a deeper trust in Bharat and India's transformative journey
10 JUN 2026 9:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by former President Shri Ram Nath Kovind.
The article reflects on how the last 12 years have marked a decisive shift from the idea of discovering India to building a deeper trust in Bharat. It further points out that the enduring success of his continuous tenure lies in sustaining a strong bond of trust with the people while steering India's transformative journey.
The Prime Minister posted on X:
"This article by former President Shri @ramnathkovind
celebrates India's longest-serving democratically elected Prime Minister in consecutive terms, also reflecting on how the last 12 years have marked a decisive shift from the idea of discovering India to building a deeper trust in Bharat. This article by him notes PM Modi's enduring success lies in sustaining a strong bond of trust with the people while steering India's transformative journey."