প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী ৰামনাথ কোবিন্দৰ ভাৰতৰ ওপৰত গভীৰ বিশ্বাস গঢ়ি তোলা আৰু ভাৰতৰ পৰিৱৰ্তনমূলক যাত্ৰাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰি লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ
10 JUN 2026 9:52PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী ৰামনাথ কোবিন্দৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে।
প্ৰবন্ধটোৱে কেনেদৰে যোৱা ১২ বছৰত ভাৰতক আৱিষ্কাৰ কৰাৰ ধাৰণাৰ পৰা ভাৰতৰ ওপৰত গভীৰ বিশ্বাস গঢ়ি তোলাৰ দিশত এক নিৰ্ণায়ক পৰিৱৰ্তন চিহ্নিত কৰিছে সেই বিষয়ে প্ৰতিফলিত কৰে। তেওঁৰ অবিৰত কাৰ্যকালৰ স্থায়ী সফলতা ভাৰতৰ পৰিৱৰ্তনমূলক যাত্ৰাৰ পথ প্ৰদৰ্শন কৰাৰ সময়ত জনসাধাৰণৰ সৈতে এক শক্তিশালী বিশ্বাসৰ বান্ধোন বজাই ৰখাত নিহিত হৈ আছে বুলিও ইয়াত উল্লেখ কৰা হৈছে ।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
‘প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী@ramnathkovindৰ এই প্ৰবন্ধটোত
ভাৰতৰ একেৰাহে দীৰ্ঘতম সময়ৰ বাবে কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰা গণতান্ত্ৰিকভাৱে নিৰ্বাচিত প্ৰধানমন্ত্ৰীক উদযাপন কৰা হয়, লগতে যোৱা ১২বছৰে ভাৰতক আৱিষ্কাৰ কৰাৰ ধাৰণাৰ পৰা ভাৰতৰ ওপৰত গভীৰ বিশ্বাস গঢ়ি তোলাৰ বাবে কেনেদৰে এক নিৰ্ণায়ক পৰিৱৰ্তন চিহ্নিত কৰিছে সেয়াও প্ৰতিফলিত কৰে। তেওঁৰ এই প্ৰবন্ধটোত উল্লেখ কৰা হৈছে যে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ দীৰ্ঘস্থায়ী সফলতা ভাৰতৰ পৰিৱৰ্তনমূলক যাত্ৰাৰ নেতৃত্ব দি জনসাধাৰণৰ সৈতে এক শক্তিশালী বিশ্বাসৰ বান্ধোন বজাই ৰখাৰ ওপৰত নিৰ্ভৰ কৰে’।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by former President Shri Ram Nath Kovind highlighting the shift to building a deeper trust in Bharat and India's transformative journey
10 JUN 2026 9:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by former President Shri Ram Nath Kovind.
The article reflects on how the last 12 years have marked a decisive shift from the idea of discovering India to building a deeper trust in Bharat. It further points out that the enduring success of his continuous tenure lies in sustaining a strong bond of trust with the people while steering India's transformative journey.
The Prime Minister posted on X:
"This article by former President Shri @ramnathkovind
celebrates India's longest-serving democratically elected Prime Minister in consecutive terms, also reflecting on how the last 12 years have marked a decisive shift from the idea of discovering India to building a deeper trust in Bharat. This article by him notes PM Modi's enduring success lies in sustaining a strong bond of trust with the people while steering India's transformative journey."