Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by former President Shri Ram Nath Kovind highlighting the shift to building a deeper trust in Bharat and India's transformative journey
10 JUN 2026 9:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by former President Shri Ram Nath Kovind.
The article reflects on how the last 12 years have marked a decisive shift from the idea of discovering India to building a deeper trust in Bharat. It further points out that the enduring success of his continuous tenure lies in sustaining a strong bond of trust with the people while steering India's transformative journey.
The Prime Minister posted on X:
"This article by former President Shri @ramnathkovind
celebrates India's longest-serving democratically elected Prime Minister in consecutive terms, also reflecting on how the last 12 years have marked a decisive shift from the idea of discovering India to building a deeper trust in Bharat. This article by him notes PM Modi's enduring success lies in sustaining a strong bond of trust with the people while steering India's transformative journey."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা ইবা ভারত অমসুং ভারতকী অহোংবা পুরক্লিবা খোঙচৎ অসিদা হেন্না থাজবা শাগৎপগী মায়কৈদা চঙশিল্লক্লিবা খোঙচৎ অসিগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে
10 JUN 2026 9:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী রামনাথ কোবিন্দনা ইখিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
আর্তিকল অসিনা ভারতপু থিজিনবগী ৱাখল্লোনদগী ভারতকী মতাংদা হেন্না চেৎপা থাজবা অমা শেমগৎপদা হৌখিবা চহি ১২না মতৌ করম্না অকনবা অহোংবা পুরকখিবগে হায়বদু নৈনরি। ভারতকী অহোংবা পুরকপগী খোঙচৎ অসিনা লমজিংদুনা মীয়ামগা লোয়ননা থাজবগী মপাঙ্গল কনবা মরি লৈনহনবনা মহাক্না লেপ্তনা ফম পায়খিবনি হায়না মসিনা মখা তানা পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
"হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী @ramnathkovindনা ইখিবা আর্তিকল অসিনা ভারতকী খ্বাইদগী শাংনা দেমোক্রেতিক ওইনা ৱাশক লৌদুনা থংন-থংননা খনখিবা প্রধান মন্ত্রীবু নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। ভারতপু থিজিনবগী ৱাখল্লোনদগী ভারতকী মতাংদা হেন্না চেৎপা থাজবা অমা শেমগৎপদা হৌখিবা চহি ১২না মতৌ করম্না অকনবা অহোংবা পুরকখিবগে হায়বদু নৈনরি। ভারতকী অহোংবা পুরকপগী খোঙচৎ অসিনা লমজিংদুনা মীয়ামগা লোয়ননা থাজবগী মপাঙ্গল কনবা মরি লৈনহনবনা মহাক্না লেপ্তনা ফম পায়খিবনিমগা লোয়ননা থাজবগী মপাঙ্গল কনবা মরি লৈনবদা য়ুম্ফম ওইরি হায়না মহাক্না ইরম্মি।"