প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আর্মেনিয়াদা পাংথোকখিবা পার্লিয়ামেন্তরি মীখলদা সিভিল কন্ত্রেক্ত পার্তিনা থোয়দোক হেন্দোক্না মায় পাকপা অদুগীদমক্তা শ্রী নিকোল পাসিনয়ানগী মফমদা হরাও-নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
08 JUN 2026 4:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি আর্মেনিয়াদা পাংথোকখিবা পার্লিয়ামেন্তরি মীখলদা সিভিল কন্ত্রেক্তা পার্তিনা থোয়দোক হেন্দোক্না মায় পাকপা অদুগীদমক্তা শ্রী নিকোল পাসিনয়ানগী মফমদা হরাও-নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অনৌবা মেন্দেত অসিনা মহাক্কি লুচিংবা অমসুং ভিজন্দা আর্মেনিয়াগী মীয়াম্না লেংদবা থাজবা অমসুং থাজবা অদু উৎলি।
শ্রী মোদীনা নোৎ তৌখি মদুদি মহাক্না ভারত অমসুং আর্মেনিয়াগী মরক্তা মরুপ-মপাং ওইবগী মরি অমসুং তেংবাং পিনবগী নুংশিবা অমসুং পুৱারি ওইরবা মরি অদু হেন্না চেৎশিলহন্নবা মহাক্কা লোয়ননা য়াম্না নক্না থবক তৌমীন্ননবদা থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি:
"পার্লিয়ামেন্তরি মীখলদা সিভিল কন্ত্রেক্ত পার্তিনা থোয়দোক হেন্দোক্না মায় পাকপা অসিগীদমক শ্রী নিকোল পাসিনয়ানগী মফমদা হরাও-নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। অনৌবা মেন্দেৎ অসিনা আর্মেনিয়াগী মীয়াম্না অদোমগী লুচিংবশিং অমসুং ভিজন্দা লেংদবা থাজবা অমসুং থাজবা অদু উৎলি। ভারত অমসুং আর্মেনিয়াগী মরক্তা মরুপ-মপাং ওইবগী মরি অমসুং তেংবাং পিনবগী নুংঙাইবা অমসুং পুৱারি ওইরবা মরিশিং অসি হেন্না চেৎশিলহন্নবা অদোমগা লোয়ননা য়াম্না নক্না থবক তৌমীন্ননবদা ঐহাক্না থাজবা থম্লি।"@NikolPashinyan"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Nikol Pashinyan on the impressive victory of the Civil Contract Party in the parliamentary elections in Armenia
08 JUN 2026 4:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Mr. Nikol Pashinyan on the impressive victory of the Civil Contract Party in the parliamentary elections in Armenia. The Prime Minister stated that the renewed mandate reflects the enduring trust and confidence of the people of Armenia in his leadership and vision.
Shri Modi noted that he looks forward to working closely with him to further deepen the warm and historic ties of friendship and cooperation between India and Armenia.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Mr. Nikol Pashinyan on the impressive victory of the Civil Contract Party in the parliamentary elections. The renewed mandate reflects the enduring trust and confidence of the people of Armenia in your leadership and vision. I look forward to working closely with you to further deepen the warm and historic ties of friendship and cooperation between India and Armenia.
@NikolPashinyan"