ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସ୍ଏଏଫ୍ଏଫ୍ ମହିଳା ଚାମ୍ପିଅନ୍ସିପ୍ ୨୦୨୬ ଜିତିଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ମହିଳା ଫୁଟବଲ ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 JUN 2026 1:58PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଭାରତୀୟ ମହିଳା ଫୁଟବଲ ଦଳକୁ ଏସ୍. ଏ. ଏଫ୍. ଏଫ୍. ମହିଳା ଚାମ୍ପିଅନସିପ୍ ୨୦୨୬ ଜିତିବା ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି। ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି ଯେ ସେମାନେ ଏହି ଟୁର୍ଣ୍ଣାମେଣ୍ଟରେ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ ଏହା ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ଫୁଟବଲ ଖେଳିବା ପାଇଁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବ। ଦଳର ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତାଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ ’ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ଏସ୍. ଏ. ଏଫ୍. ଏଫ୍. ମହିଳା ଚାମ୍ପିଅନସିପ୍ ୨୦୨୬ ଜିତିଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ମହିଳା ଫୁଟବଲ ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ସେମାନେ ପୂରା ଟୁର୍ଣ୍ଣାମେଣ୍ଟରେ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି। ଏହା ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ଫୁଟବଲ ଖେଳିବା ପାଇଁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବ। ଦଳର ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । "

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026
07 JUN 2026 1:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026. The Prime Minister noted that they have played excellently through the tournament.
Shri Modi observed that this will encourage more youngsters to play football in the coming times. The Prime Minister extended his best wishes to the team for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to the Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026. They have played excellently through the tournament. This will encourage more youngsters to play football in the coming times. Best wishes to the team for their future endeavours."