প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছাফ মহিলা চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২৬ত বিজয়ৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলা ফুটবল দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 JUN 2026 1:58PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ছাফ মহিলা চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২৬ত খিতাপ অৰ্জন কৰা বাবে ভাৰতীয় মহিলা ফুটবল দলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে উল্লেখ কৰে যে সমগ্ৰ প্ৰতিযোগিতাখনত দলটোৱে উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শন দাঙি ধৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে আশা প্ৰকাশ কৰে যে এই সফলতাই অনাগত দিনত অধিক সংখ্যক যুৱক-যুৱতীক ফুটবল খেলিবলৈ উৎসাহিত কৰিব। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দলটোক তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবেও শুভকামনা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ পোষ্টত কয়:
"ছাফ মহিলা চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২৬ত বিজয়ৰ বাবে ভাৰতীয় মহিলা ফুটবল দলক অভিনন্দন জনাইছোঁ। সমগ্ৰ প্ৰতিযোগিতাখনত তেওঁলোকে উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শন আগবঢ়াইছে। এই সফলতাই অনাগত দিনত অধিক সংখ্যক যুৱক-যুৱতীক ফুটবল খেলিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰিব। দলটোৰ খেলুৱৈসকলৰ উজ্ব্বল ভৱিষ্যতৰ বাবে বহুত বহুত শুভকামনা জনালোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026
07 JUN 2026 1:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026. The Prime Minister noted that they have played excellently through the tournament.
Shri Modi observed that this will encourage more youngsters to play football in the coming times. The Prime Minister extended his best wishes to the team for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to the Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026. They have played excellently through the tournament. This will encourage more youngsters to play football in the coming times. Best wishes to the team for their future endeavours."