Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026
07 JUN 2026 1:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026. The Prime Minister noted that they have played excellently through the tournament.
Shri Modi observed that this will encourage more youngsters to play football in the coming times. The Prime Minister extended his best wishes to the team for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to the Indian Women’s Football Team on winning the SAFF Women’s Championship 2026. They have played excellently through the tournament. This will encourage more youngsters to play football in the coming times. Best wishes to the team for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সাফ ৱুমেন্স চেম্পিয়নসিপ ২০২৬ থোইরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপীগী ফুতবোল তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 JUN 2026 1:58PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাফ ৱুমেন্স চেম্পিয়নসিপ ২০২৬ থোইরবা ভারতকী নুপীগী ফুতবোল তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা মখোয়না ফজনা শান্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মাইপাকপা অসিনা তুংদা নহারোলশিং মশিং য়াম্না ফুতবোল শান্নবা পুক্নিং থৌগৎকনি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক তিমদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“সাফ ৱুমেন্স চেম্পিয়নসিপ ২০২৬ থোইরকপদা ভারতকী নুপীগী ফুতবোল তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা মখোয়না ফজনা শান্নখি। মাইপাকপা অসিনা তুংদা নহারোলশিং মশিং য়াম্না ফুতবোল শান্নবা পুক্নিং থৌগৎকনি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক তিমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।