প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পঞ্জাবকী ফিরোজেপুরদা খুদোংথিবা থৌদোক্ত প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
06 JUN 2026 6:22PM by PIB Imphal
পঞ্জাবকী ফিরোজেপুর জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে। থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“পঞ্জাবকী ফিরোজেপুর জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক অমগী পাউ তাবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi"।

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over the mishap in Ferozepur, Punjab
PM announces ex-gratia from PMNRF
06 JUN 2026 6:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep pain over a mishap in Ferozepur district, Punjab. The Prime Minister extended his condolences to those who have lost their loved ones and wished a speedy recovery to the injured.
Shri Modi announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each deceased. The Prime Minister added that the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister posted on X:
"Deeply pained to hear about a mishap in Ferozepur district, Punjab. My condolences to those who have lost their loved ones. Wishing a speedy recovery to the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"