Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Men’s U18 Hockey Team on winning the Men’s U18 Asia Cup 2026
06 JUN 2026 6:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today praised a splendid accomplishment by India's young hockey players. The Prime Minister congratulated the Indian Men’s U18 Hockey Team on winning the Men’s U18 Asia Cup 2026.
Shri Modi noted that the team displayed exceptional skill and teamwork throughout the tournament, culminating in a memorable victory in the final. The Prime Minister observed that this triumph also reflects hockey’s growing popularity among the youth, and extended his best wishes to the team for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"A splendid accomplishment by our young hockey players!
Congratulations to the Indian Men’s U18 Hockey Team on winning the Men’s U18 Asia Cup 2026. The team displayed exceptional skill and teamwork throughout the tournament, culminating in a memorable victory in the final. This triumph also reflects hockey’s growing popularity among our youth. My best wishes to the team for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী অন্দর-১৮ এসিয়া কপ ২০২৬ মাইপাক্লবা ভারতকী নুপাগী অন্দর-১৮ হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 JUN 2026 6:18PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নহা ওইরিবা হোক্কী শান্নরোয়শিংগী মশক থোকপা মাইপাকপা অমা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। নুপাগী অন্দর-১৮ এসিয়া কপ ২০২৬ মাইপাক্লবা ভারতকী নুপাগী অন্দর-১৮ হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা তিমনা অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং তিমৱার্ক উৎখ্রে, ফাইনেলদা নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা মাইপাকপা অমা পুরকখি। নহারোলশিংগী মরক্ত হোক্কি পাম্নবা হেনগৎলকপগী মমি মাইপাকপা অসিদা তারে অমসুং মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক তিমদা মহাক্না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐখোয়গী নহা ওইরিবা হোক্কী শান্নরোয়শিংগী মশক থোকপা মাইপাকপা অমনি!
নুপাগী অন্দর-১৮ এসিয়া কপ ২০২৬ মাইপাক্লবা ভারতকী নুপাগী অন্দর-১৮ হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা তিমনা অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং তিমৱার্ক উৎখ্রে, ফাইনেলদা নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা মাইপাকপা অমা পুরকখি। নহারোলশিংগী মরক্ত হোক্কি পাম্নবা হেনগৎলকপগী মমি মাইপাকপা অসিদা তারে। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক তিমদা ঐগী য়াইফ পাউজেল পীজরি”।