Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Praggnanandhaa on his remarkable feat
06 JUN 2026 2:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Praggnanandhaa for his remarkable feat. The Prime Minister noted that this is indeed an incredible milestone that highlights his continued excellence. Shri Modi also extended his best wishes to him for his future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Praggnanandhaa for this remarkable feat!
This is indeed an incredible milestone that highlights his continued excellence.
My best wishes to him for his future endeavours.
@rpraggnachess"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা প্রাগানানন্দ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 JUN 2026 2:16PM by PIB Imphal
মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রাগানানন্দ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মসি তশেংনা অচৌবা মাইপাকপা অমনি অমসুং মহাক্না মখা তানা মীথোই-মীহেনবা ওইবা অদু ফোঙদোক্লে। মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেলসু পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক প্রাগানানন্দ থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
মসি তশেংনা অচৌবা মাইপাকপা অমনি অমসুং মহাক্না মখা তানা মীথোই-মীহেনবা ওইবা অদু ফোঙদোক্লে। মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক ঐনা য়াইফ পাউজেল পীজরি।
@rpraggnachess"