প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল কনবা গ্রোথ মোমেন্তমগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
05 JUN 2026 8:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হায়খি মদুদি ভারতকী গ্রোথ মোমেন্তম অসি মপাঙ্গল কনখৎলক্লি। ২০২৫-২৬ শেনবা চহিদা জি.দি.পি.গী গ্রোথ রেৎ ৭.৭% অমসুং ২০২৫-২৬ শেনবা চহিগী মরিশুবা ক্বার্তিয়রদা ৭.৮% ওইরকপা অসি শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল, রিফোর্মশিংগী মাইপাকপা অমসুং ভারত মচা করোর ১৪০না কন্না হোৎনবগী মমি তারি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সরকারনা "ইজ ওফ লিভিং" অমসুং "ইজ ওফ দুইং বিজিনেস" অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনগনি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি নহারোলশিংগীদমক খুদোংচাবশিং হেনগৎহন্নবা লেপ্পা লৈতনা হোৎনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“ভারতকী গ্রোথ মোমেন্তম অসি মপাঙ্গল কনখৎলক্লি!
শেনবা চহি ২০২৫-২৬দা জি.দি.পি.গী গ্রোথ রেৎ ৭.৭% অমসুং শেনবা চহি ২০২৫-২৬গী ক্বার্তর ৪দা ৭.৮% ওইখিবা অসি ঐখোয়গী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল, রিফোর্মশিংগী মাইপাকপা অমসুং ভারত মচা করোর ১৪০না কন্না হোৎনবা অদু উৎলি।
ঐখোয়না ‘ইজ ওফ লিভিং’, ‘ইজ ওফ দুইং বিজিনেস’ অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিংগীদমক খুদোংচাবশিং হেনগৎহন্নবা হোৎনগনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights strong growth momentum of Indian economy
05 JUN 2026 8:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted that India’s growth momentum remains strong. The Prime Minister noted that the GDP growth rate of 7.7% in FY 2025-26 and 7.8% in Q4 of FY 2025-26 reflects the inherent strength of the economy, the success of reforms, and the hard work of 140 crore Indians.
Shri Modi affirmed that the Government shall leave no stone unturned to further ‘Ease of Living’ and ‘Ease of Doing Business’. The Prime Minister emphasized that continuous efforts will be made to increase opportunities for the youth.
The Prime Minister posted on X:
"India’s growth momentum remains strong!
GDP growth rate of 7.7% in FY 2025-26 and 7.8% in Q4 of FY 2025-26 reflect the inherent strength of our economy, the success of reforms and the hard work of 140 crore Indians.
We shall leave no stone unturned to further ‘Ease of Living,’ ‘Ease of Doing Business’ and increase opportunities for our youth."