প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দি কে শিবকুমারজিনা কর্নাতককী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 JUN 2026 6:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দি কে শিবকুমারজিনা কর্নাতককী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা। মহাক্কী থবক পুবগী মতম অসিদা অফবতা ওইরসনু হায়না য়াই পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখি মদুদি কেন্দ্র সরকারনা মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক কর্নাতক লৈঙাক্কা নক্ননা চৎমিন্নদুনা থবক পায়খৎমিন্নগনি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা থাগৎখিঃ
"দি কে শিবকুমারজিনা কর্নাতককী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা হরাওবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী থবক পুবগী মতম অসিদা অফবতা ওইরসনু হায়না য়াই পাউজেল পীজরি। কেন্দ্র সরকারনা মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক কর্নাতক লৈঙাক্কা নক্ননা চৎমিন্নদুনা থবক পায়খৎমিন্নগনি।
@DKShivakumar"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri DK Shivakumar Ji on taking oath as Chief Minister of Karnataka
03 JUN 2026 6:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Shri DK Shivakumar Ji on taking oath as the Chief Minister of Karnataka. He conveyed his best wishes for his tenure.
The Prime Minister affirmed that the Centre will work closely with the Karnataka Government for the welfare of the people.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Shri DK Shivakumar Ji on taking oath as Chief Minister of Karnataka. Best wishes for his tenure. The Centre will work closely with the Karnataka Government for the welfare of the people.
@DKShivakumar"