Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the India-Oman CEPA and its benefits
01 JUN 2026 12:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister Shri Piyush Goyal.
The article highlights how the India–Oman Comprehensive Economic Partnership Agreement (CEPA) offers Indian exporters an opportunity to diversify markets, boost job creation, safeguard farmers’ interests and foster shared prosperity between the two countries. It further emphasises that the government’s efforts to sign trade agreements with developed countries help improve the lives of every Indian.
The Prime Minister’s Office wrote on X;
“In this article, Union Minister Shri @PiyushGoyal highlights how the India-Oman CEPA offers Indian exporters an opportunity to diversify markets, boost job creation, safeguard farmers' interests and foster shared prosperity between the two countries.
He emphasises that the government's efforts to sign trade agreements with developed countries help improve the lives of every Indian.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়া-ওমান সি.ই.পি.এ. অমসুং মসিগী কান্নবশিংগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
01 JUN 2026 12:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা ইখিবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে।
ইন্দিয়া-ওমান কম্প্রিহেন্সিব ইকোনোমিক পার্তনরশিপ এগ্রীমেন্ত (সি.ই.পি.এ.) না ভারতকী এক্সপোর্তরশিংদা কৈথেলশিং পাকথোক-চাউথোকহন্নবা, থবক ফংহন্নবা, লৌমীশিংগী কান্নবশিং ঙাক্নবা অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা তেংবাং পীনবগী খুদোংচাবা অমা পীরি। চাউখৎলবা লৈবাকশিংগা লোইননা ললোন-ইতিক্কী এগ্রীমেন্ত খুৎয়েক পীন্নবা সরকারনা হোৎনরিবা অসিনা ভারত মচা খুদিংমক্কী পুন্সি মহিং ফগৎহনবদা মতেং পাংলি হায়না মখা তানা ফোঙদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা ইখি;
“ভারত-ওমান সি.ই.পি.এ.না ভারতকী এক্সপোর্তরশিংদা কৈথেলশিং পাকথোক-চাউথোকহন্নবা, থবক ফংহন্নবা, লৌমীশিংগী কান্নবশিং ঙাক্নবা অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা তেংবাং পীনবগী খুদোংচাবা অমা পীরি।
চাউখৎলবা লৈবাকশিংগা লোইননা ললোন-ইতিক্কী য়ানচে সাইন তৌনবা সরকারনা হোৎনরিবা অসিনা ভারত মচা খুদিংমক্কী পুন্সি ফগৎহনবদা মতেং পাংলি হায়না মহাক্না অকনবা ৱাফম থমখি।”