প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গোৱাগী স্তেতহুদ দেনা লাকপদা গোৱাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
30 MAY 2026 8:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গোৱাগী মীয়ামদা গোৱাগী স্তেতহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি গোৱা অসি ফজরবা কলচর, ইনাক খুল্লবা হেরিতেজ, মহৌশাগী ফজবা অমসুং মীয়োক-মীচান ফবা মীয়ামগীদমক্তা পাক শন্না খঙনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি থৌরম অসি গোৱাগী চাউখৎপা অমসুং আইদেন্তিতীগীদমক চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবা মীওই খুদিংমকপু থাগৎপা ফোংদোকপগী তাঞ্জা অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা আশা তৌখি মদুদি গোৱা অসি মখা তানা চাউখৎলগনি অমসুং বিক্সিত ভারত অমা শেমগৎপদা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌগনি।
শ্রী মোদীনা গোৱাগী মীওই খুদিংমক হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা ওইনবগীদমকসু থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“গোৱাগী মীয়ামদা গোৱা স্তেতহুদ দেগী অখন্নবা থৌরমনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। গোৱাগী ফজরবা কলচর, ইনাক খুল্লবা হেরিতেজ, মহৌশাগী ফজবা অমসুং মীয়োক-মীচান ফবা মীয়ামগীদমক খঙনরি। নুমিৎ অসিনা মাগী চাউখৎপা অমসুং আইদেন্তিতীগীদমক চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবা মীওই খুদিংমকপু থাগৎপা ফোংদোক্নবগী তাঞ্জা অমসু ওইরি। গোৱা অসি মখা তানা চাউখৎপা ওইরসনু অমসুং বিক্সিত ভারত অমা শেমগৎপদা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌবা ওইরসনু। গোৱাগী মীওই খুদিংমক হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা ওইনবগীদমকসু ঐহাক্না থৌনিজরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets people of Goa on Goa Statehood Day
30 MAY 2026 8:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today extended his greetings to the people of Goa on the occasion of Goa Statehood Day.
The Prime Minister said that Goa is widely known for its vibrant culture, rich heritage, natural beauty and warm-hearted people.
The Prime Minister noted that the occasion is an opportunity to remember with gratitude all those who worked tirelessly for the progress and identity of Goa.
The Prime Minister expressed hope that Goa will continue to prosper and play an important role in building a Viksit Bharat.
Shri Modi also prayed for the good health and prosperity of every Goan.
The Prime Minister wrote on X;
“Greetings to the people of Goa on the special occasion of Goa Statehood Day. Goa’s vibrant culture, rich heritage, natural beauty and warm-hearted people are widely known. This day is also an opportunity to remember with gratitude all those who worked tirelessly for its progress and identity. May Goa continue to prosper and play an important role in building a Viksit Bharat. Praying for the good health and prosperity of every Goan.”