প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী জেনেজ জান্সাবু স্লোভেনিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
28 MAY 2026 4:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী জেনেজ জান্সাবু স্লোভেনিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“শ্রী জেনেজ জান্সাবু স্লোভেনিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ঐখোয়গী মীয়ামগী অপুনবা চাউখৎপা অমসুং অমনা অমগী কান্ননবগীদমক ঐখোয়গী নাকল অনিগী ওইবা মরী অসি মখাতানা চেৎশিলহন্নবা মহাক্কা নক্না থবক তৌমিন্ননবগী থাজবা থম্লি।
@JJansaSDS”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Janez Janša on his election as Prime Minister of Slovenia
28 MAY 2026 4:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Mr. Janez Janša on his election as the Prime Minister of Slovenia.
In a post on X, the Prime Minister said;
“Heartiest congratulations to Mr. Janez Janša on his election as the Prime Minister of Slovenia. I look forward to working closely with him to further strengthen our bilateral ties for the shared prosperity and mutual benefit of our people.
@JJansaSDS”