প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মধ্য প্রদেসকী ধারদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
29 APR 2026 11:25PM by PIB Imphal
মধ্য প্রদেসকী ধারদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা অমসুং থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“মধ্য প্রদেসকী ধারদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in an accident in Dhar, Madhya Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
29 APR 2026 11:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in an accident in Dhar, Madhya Pradesh.
The Prime Minister extended his heartfelt condolences to those who have lost their loved ones in this mishap and prayed for the speedy recovery of the injured.
Shri Modi announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of the deceased, and the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister posted on X:
"Deeply pained to hear about the loss of lives in an accident in Dhar, Madhya Pradesh. I extend my heartfelt condolences to those who have lost their loved ones in this mishap. Prayers for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"