Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to victims of Pahalgam terror attack
22 APR 2026 11:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today paid tributes to the innocent lives lost in the gruesome Pahalgam terror attack on this day last year. Remembering the victims, the Prime Minister said they will never be forgotten and reaffirmed the nation’s enduring commitment to stand by their families in this hour of grief.
Shri Modi underscored that India stands united in grief and in unwavering resolve against terrorism. He reiterated that the country will never bow to any form of terror and that the heinous designs of terrorists will never succeed.
The Prime Minister posted on X:
"Remembering the innocent lives lost in the gruesome Pahalgam terror attack on this day last year. They will never be forgotten. My thoughts are also with the bereaved families as they cope with this loss.
As a nation, we stand united in grief and resolve. India will never bow to any form of terror. The heinous designs of terrorists will never succeed."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পহলগাম তেরোরিস্ত এতেক্তকী ভিক্তিমশিংদা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে
22 APR 2026 11:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মমাং চহিগী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা পহলগাম তেরোরিস্ত এতেক্তা থৱায় মাংখ্রবা মীওইশিংগী মফমদা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে। ভিক্তিমশিংবু নীংশিংলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মখোয় অসি কৈদৌঙৈদসু কাইথোক্লরোই অমসুং অৱাবা তারবা মতম অসিদা মখোয়গী ইমুং-মনুংগা লোইননা লৈবাক্কী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতনা অৱাবা অমসুং তেরোরিজমগী মায়োক্তা অমত্তা ওইনা লেপ্লি। লৈবাক অসিনা তেররগী মওং অমত্তদা কাওথোক্লোই অমসুং তেরোরিস্তশিংগী ফত্তবা ৱাখল্লোনশিং অসি মাই পাক্লোই হায়না মহাক্না অমুক হন্না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“হৌখিবা চহিগী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা পাহলগামগী তমথিরিবা তেরোরিস্ত এতেক্তা চমজরবা পুন্সি কয়া মাংখিবা অদুবু নীংশিংজরি। মখোয়শিং অসি কৈদৌঙৈদসু কাইথোক্লরোই। ঐহাক্কী ৱাখল্লোন অসি মরাইবক থিরবা ইমুং মনুংশিংগা লোয়ননা মখোয়গী অৱাবদা শরুক য়াজরি।
লৈবাক অমা ওইনা, ঐখোয়না অৱাবা অমসুং ৱারেপ লৌবদা অমত্তা ওইনা লেপ্লি। ভারতনা তেররগী মওং অমত্তদা কৈদৌনুংদা নোঞ্জরোই। তেরোরিস্তশিংগী ফত্তবা থৌরাংশিং অসি কৈদৌনুংদা মাইপাকপা ঙম্লোই।”