Prime Minister's Office
Prime Minister visits Karnataka, inaugurates Sri Guru Bhairavaikya Mandira and shares glimpses of visit
15 APR 2026 5:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today shared glimpses of his visit to Karnataka.
He informed that the Sri Guru Bhairavaikya Mandira was inaugurated at the Sri Adichunchanagiri Mahasamsthana Math in Mandya district of Karnataka.
The Prime Minister noted that the sacred space stands as a tribute to the timeless spiritual ethos and enduring traditions of service and wisdom of the country.
During his visit, the Prime Minister also visited the Jwala Peetha and offered prayers at the Sri Kalabhairava Temple.
He further paid homage to His Holiness Jagadguru Paramapoojya Sri Sri Sri Dr. Balagangadharanatha Mahaswamiji. The Prime Minister remarked that he was a beacon of spirituality and service, whose commendable efforts in societal empowerment have touched countless lives across the world.
In a series of X posts, Shri Modi said;
“This morning, the Sri Guru Bhairavaikya Mandira was inaugurated at the Sri Adichunchanagiri Mahasamsthana Math in Mandya District, Karnataka.
This sacred space stands as a tribute to the timeless spiritual ethos and the enduring traditions of service and wisdom of our land.”
“At the Sri Adichunchanagiri Mahasamsthana Math, visited the Jwala Peetha and prayed at Sri Kalabhairava Temple.”
“Paid homage to His Holiness Jagadguru Paramapoojya
Sri Sri Sri Dr. Balagangadharanatha Mahaswamiji. He is a beacon of spirituality and service, who has made commendable efforts in societal empowerment. His work has touched countless lives across the world.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কর্নাতকাদা চৎখ্রে, শ্রী গুরু ভৈরবৈক্যা মন্দিরা শঙ্গাখ্রে অমসুং খোঙচৎ অদুগী মমিশিং শিয়র তৌখ্রে
15 APR 2026 5:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কর্নাতকাদা চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎকী মমিশিং শিয়র তৌখ্রে।
মহাক্না কর্নাতকাগী মান্দ্যা দিস্ত্রিক্তকী শ্রী আদিচুনচানগিরি মহাসমস্থাদা লৈবা শ্রী গুরু ভৈরবৈক্যা মন্দিরা শঙ্গাখ্রে হায়না পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শেংলবা মফম অসি লৈবাক অসিগী মতম চুপ্পগী ওইবা স্পিরিচুএল ইথোস অমসুং মতম চুপ্পগী ওইবা চৎনবী অমসুং শেবা অমসুং লৌশিংগী ইকাই খুম্নবা অমনি।
মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা জ্ৱালা পীথতসু চৎখি অমসুং শ্রী কালাভৈরব লাইশঙদা লাই খুরুমখি।
মহাক্না হিস হোলিনেস জগদগুরু পরমপুজিয়া শ্রী শ্রী শ্রী দোঃ বালগঙ্গাধরনাথ মহাস্বামিজীদা ইকাই খুম্নবা উৎখি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্না স্পিরিচুএলিতী অমসুং সেবাগী মঙাল অমা ওইখি, খুন্নাইগী শক্তি লৈহনবদা মহাক্না হোৎনখিবশিং অসিনা মালেম শিনবা থুংনা মীওই কয়াগী পুন্সিদা ইথিল পীখি।
এক্স পোস্তকী পরিং অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ঙসি অয়ুক কর্নাতকাগী মান্দ্যা দিস্ত্রিক্তকী শ্রী আদিচুনচানগিরি মহাসমস্থানা মথদা শ্রী গুরু ভৈরভৈক্যা মন্দিরা শঙ্গাখ্রে।
মসিগী শেংলবা মফম অসি ঐখোয়গী লমদম অসিগী মতম চুপ্পগী লৈরক্লবা স্পিরিচুএল ইথোস অমসুং মতম চুপ্পগী লৈরক্লবা চৎনবী অমসুং সেবা অমসুং লৌশিংগী ইকাই খুম্নবা অমনি।”
“শ্রী অদিচুনচানগিরি মহাসমস্থানা মথদা লৈবা জ্ৱালা পীথতা চৎখি অমসুং শ্রী কালাভৈরব লাইশঙদা লাই খুরুমখি।”
“হিস হোলিনেস জগদগুরু পরমপুজিয়া শ্রী শ্রী শ্রী দোঃ বালগঙ্গাধরনাথ মহাস্বামিজীদা ইকাই খুম্নবা উৎখি। মহাক্না স্পিরিচুএলিতী অমসুং সেবাগী মঙাল অমা ওইখি, খুন্নাইগী শক্তি লৈহনবদা মহাক্না শীংথানিংঙাই ওইনা হোৎনখি। মহাক্কী থবকশিং অসিনা মালেম শিনবা থুংনা মীওই কয়াগী পুন্সিদা ইথিল পীখি।”