প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এসগী রাষ্ট্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পতগী কোল ফংখ্রে, লৈবাক অনি মতেং পাংনবা অমুক হন্না খন্নখ্রে অমসুং নোংচুপ এসিয়া অমসুং ষ্ট্রেত ওফ হোর্মুজগী খন্নখ্রে
14 APR 2026 9:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী য়ু.এসগী রাষ্ট্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পগী কোল অমা ওকখ্রে।
তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবা শিংথাবা য়ানা চাউখৎলক্লিবা অসিগী ফিবম লুচিংবা অনিনা অমুক হন্না খন্নখ্রে অমসুং হিরম খুদিংমক্ত কমপ্রেহেন্সিপ গ্লোবেল ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা থাজবা পীনখ্রে।
মখোয়না নোংচুপ এসিয়াগী ফিবমগী মতাংদসু খন্নখ্রে অমসুং ষ্ট্রেত ওফ হোর্মুজ হাংদোকপা অমসুং অশোই-অঙাম থোকহন্দবগী মরুওইবসু তকশিনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐগী মরুপ দোনাল্দ ত্রম্পতগী কোল অমা ফংলে। তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবা শিংথাবা য়ানা চাউখৎলক্লিবা অসিগী ফিবম ঐখোয়না অমুক হন্না খন্নখ্রে। হিরম খুদিংমক্ত কমপ্রেহেন্সিপ গ্লোবেল ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয়না থাজবা পীনখ্রে। ঐখোয়না নোংচুপ এসিয়াগী ফিবমগী মতাংদসু খন্নখ্রে অমসুং ষ্ট্রেত ওফ হোর্মুজ হাংদোকপা অমসুং অশোই-অঙাম থোকহন্দবগী মরুওইবসু তকশিনখ্রে।
@POTUS
@realDonaldTrump”

Prime Minister's Office
Prime Minister receives call from US President Donald Trump, reviews bilateral cooperation and discusses West Asia and Strait of Hormuz
14 APR 2026 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi received a call from US President Donald Trump.
The two leaders reviewed the substantial progress achieved in bilateral cooperation across various sectors and expressed commitment to further strengthening the Comprehensive Global Strategic Partnership in all areas.
They also discussed the situation in West Asia and stressed the importance of keeping the Strait of Hormuz open and secure.
Shri Modi wrote on X;
“Received a call from my friend President Donald Trump. We reviewed the substantial progress achieved in our bilateral cooperation in various sectors. We are committed to further strengthening our Comprehensive Global Strategic Partnership in all areas. We also discussed the situation in West Asia and stressed the importance of keeping the Strait of Hormuz open and secure.
@POTUS
@realDonaldTrump”