প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ছতিসগরগী সাক্তি জিলাদা পৱার প্লান্তদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
14 APR 2026 8:15PM by PIB Imphal
ছতিসগরগী সাক্তি জিলাদা পৱার প্লান্ত অমদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি। অৱাবা তারবশিংদা লোকেল এদমিনিষ্ট্রেসন্না মতেং পাংলি হায়নসু মহাক্না ফোঙদোকখি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা অমসুং থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“ছতিসগরগী সাক্তি জিলাদা পৱার প্লান্ত অমদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকখিবা অসি লাইবক থিবনি। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। অৱাবা তারবশিংদা লোকেল এদমিনিষ্ট্রেসন্না মতেং পাংলি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM expresses grief over tragic mishap at power plant in Sakti district of Chhattisgarh
PM announces ex-gratia
14 APR 2026 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the tragic mishap at a power plant in Sakti district of Chhattisgarh.
The Prime Minister extended his condolences to those who have lost their loved ones and prayed for the speedy recovery of the injured. He also noted that the local administration is assisting those affected.
The Prime Minister announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The mishap at a power plant in Sakti district, Chhattisgarh, is tragic. I extend my condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest. The local administration is assisting those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”