প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মথুরাদা থোকপা হি লাকশিনবগী থৌদোক্তা অৱাবা তারবশিংগীদমক্তা খেতী পুরোন লাওথোকখ্রে
10 APR 2026 11:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মথুরাদা থোকখিবা হি লাকশিনবগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী লুপা লাখ ২গী খেতি পুরোন অমা, অদুগা অশোকপা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা Xতা শেয়র তৌখি:
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী খেতি পুরোন পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister announces ex-gratia for the victims of Mathura boat mishap
10 APR 2026 11:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the next of kin of each deceased in the Mathura boat mishap, while Rs. 50,000 will be provided to the injured.
The Prime Minister’s office shared on X:
"The Prime Minister has announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000."