প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইষ্টরগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
05 APR 2026 9:02AM by PIB Imphal
ইষ্টরগী থৌরম লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শেংলবা নুমিৎ অসিদা থাজবা অমসুং অমুক হিঙ্গৎলকপা হরাওবা ফোঙদোক্লি। ইষ্টরনা মীওই খুদিংমক্কী পুন্সিদা শান্তি, হরাওবা অমসুং মঙাল পুরকপা ওইরসনু হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মখা তানা হায়খি মদুদি থৌজাল লৈনবা অমসুং খুন্নাইদা অপুন্না হিংমিন্নবগী ৱাখল্লোন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা যিশু খৃষ্টগী পাউতাকশিংনা মীয়ামদা ইথিল পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ইষ্টরগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। শেংলবা নুমিৎ অসিদা থাজবা অমসুং অমুক হিঙ্গৎলকপা হরাওবা ফোঙদোক্লি। ইষ্টরনা মীওই খুদিংমক্কী পুন্সিদা শান্তি, হরাওবা অমসুং মঙাল পুরকপা ওইরসনু। থৌজাল লৈনবা অমসুং খুন্নাইদা অপুন্না হিংমিন্নবগী ৱাখল্লোন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা যিশু খৃষ্টগী পাউতাকশিংনা মীয়ামদা ইথিল পীবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends Easter Greetings
05 APR 2026 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has extended greetings on the occasion of Easter.
The Prime Minister said that this sacred day celebrates hope and renewal. He expressed that Easter may bring peace, joy and brightness to everyone’s lives.
Shri Modi further stated that the teachings of Jesus Christ should inspire all to be kind and strengthen the spirit of togetherness in society.
The Prime Minister wrote on X;
“Greetings on Easter. This sacred day celebrates hope and renewal. May it bring peace, joy and brightness to everyone’s lives. May the teachings of Jesus Christ inspire all to be kind and strengthen the spirit of togetherness in society.”