Prime Minister's Office
Prime Minister extends Easter Greetings
05 APR 2026 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has extended greetings on the occasion of Easter.
The Prime Minister said that this sacred day celebrates hope and renewal. He expressed that Easter may bring peace, joy and brightness to everyone’s lives.
Shri Modi further stated that the teachings of Jesus Christ should inspire all to be kind and strengthen the spirit of togetherness in society.
The Prime Minister wrote on X;
“Greetings on Easter. This sacred day celebrates hope and renewal. May it bring peace, joy and brightness to everyone’s lives. May the teachings of Jesus Christ inspire all to be kind and strengthen the spirit of togetherness in society.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇଷ୍ଟର ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 APR 2026 9:02AM by PIB Bhubaneswar
ଇଷ୍ଟର ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଏହି ପବିତ୍ର ଦିନ ଆଶା ଏବଂ ନବୀକରଣର ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିଥାଏ। ସେ କହିଥିଲେ ଯେ ଇଷ୍ଟର ସମସ୍ତଙ୍କ ଜୀବନରେ ଶାନ୍ତି, ଆନନ୍ଦ ଏବଂ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳତା ଆଣିପାରେ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆହୁରି କହିଥିଲେ ଯେ ଯୀଶୁଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ଶିକ୍ଷା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଦୟାଶୀଳ ହେବା ଏବଂ ସମାଜରେ ଏକତାର ଭାବନାକୁ ସୁଦୃଢ଼ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରେରିତ କରିବା ଉଚିତ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
"ଇଷ୍ଟର ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା। ଏହି ପବିତ୍ର ଦିନ ଆଶା ଏବଂ ନବୀକରଣକୁ ପାଳନ କରେ । ଏହା ସମସ୍ତଙ୍କ ଜୀବନରେ ଶାନ୍ତି, ଆନନ୍ଦ ଏବଂ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳତା ଆଣନ୍ତୁ। ଯୀଶୁଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ଶିକ୍ଷା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଦୟାଶୀଳ ହେବାକୁ ଏବଂ ସମାଜରେ ଏକତାର ଭାବନାକୁ ମଜବୁତ କରିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉ ।’’