য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
থাউগী একসাইজ দ্যুতী হন্থহন্নবগী ৱারেপ লৌখিবগীদমক কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা তৌবীমল খঙবা ফোঙদোকখ্রে
ৱেস্ত এসিয়াগী অৱাবা মরকসিদা মালেম পুম্বনা থাউগী অৱাবা মায়োক্নরিবা অমসুং মালেমসিদা থাউগী মমল হেনগৎলক্লিবা অসিগুম্বা মতমসিদা, মোদী লৈঙাক্না থাউগী একসাইজ দ্যুতী হন্থহন্নবা লৌখিবা ৱারেপ অসিনা মীয়ামদা চাউনা কান্নবা পীগনি
লৈবাক কয়া অমনা দিজল অমসুং পেত্রোলগী মমল হেনগৎহল্লবসু, মোদী লৈঙাক্না একসাইজ দ্যুতী হন্থহন্নবা লৌখিবা ৱারেপ অসিনা মীয়ামগীদমক খনবা লৈঙাক অমসুং মীয়ামগী অৱাবা খঙনা ৱারেপ লৌবগী মশক অদু উৎলি
27 MAR 2026 1:30PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা থাউগী একসাইজ দ্যুতী হন্থহন্নবা ৱারেপ লৌখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা তৌবীমল খঙবা ফোঙদোকখ্রে।
X প্লেতফোর্মদা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা, কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা হায়খি, “ৱেস্ত এসিয়াগী অৱাবা মরকসিদা মালেম পুম্বনা থাউগী অৱাবা মায়োক্নরিবা অমসুং মালেমসিদা থাউগী মমল হেনগৎলক্লিবা অসিগুম্বা মতমসিদা, মোদী লৈঙাক্না থাউগী একসাইজ দ্যুতী হন্থহন্নবা লৌখিবা ৱারেপ অসিনা মীয়ামদা চাউনা কান্নবা পীগনি। লৈবাক কয়া অমনা দিজল অমসুং পেত্রোলগী মমল হেনগৎহল্লবসু, মোদী লৈঙাক্না একসাইজ দ্যুতী হন্থহন্নবা লৌখিবা ৱারেপ অসিনা মীয়ামগীদমক খনবা লৈঙাক অমসুং মীয়ামগী অৱাবা খঙনা ৱারেপ লৌবগী মশক অদু উৎলি। অসিগুম্বা ৱারেপ অসিগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীবু থাগৎচরি।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah expresses gratitude to PM Shri Narendra Modi for taking a decision to cut excise duty on fuel
As the world is reeling under fuel shortages amid the West Asia crisis, driving up prices globally, the Modi government's decision to cut excise duty on fuel brings much-needed relief to citizens
While many nations have hiked diesel and petrol prices, Modi govt’s decision to reduce excise duty underscores its people-centric governance and sensitivity-led decision-making
27 MAR 2026 1:30PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has expressed gratitude to Prime Minister Shri Narendra Modi for taking a decision to cut excise duty on fuel.
In a post on X platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah said, “As the world is reeling under fuel shortages amid the West Asia crisis, driving up prices globally, the Modi government's decision to cut excise duty on fuel brings much-needed relief to citizens. While many nations have hiked diesel and petrol prices, Modi govt’s decision to reduce excise duty underscores its people-centric governance and sensitivity-led decision-making. Kudos to PM Shri Narendra Modi Ji for this decision.”