প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী ঈশিং নুমিত্ত ঈশিং লিক্না শীজিন্ননবা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না তকশিনখ্রে
22 MAR 2026 9:05AM by PIB Imphal
ঈশিং মরিক অমা ফাওবা মাঙহন্দনবা অমসুং মমল য়াম্লবা লন অসি লিক্না শীজিন্ননবা অমুক হন্না মখোয়গী অচেৎপা ৱারেপ লৌনবা মালেমগী ঈশিং নুমিত্ত মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তকশিনখ্রে।
তুংকোইনা চৎনবা য়াবা পুন্সি অমসুং গ্রহ অসিগী তুংগী মরাইবক লেপ্পদা ঈশিংনা লৌরিবা মরুওইবা থৌদাং পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবক পায়খৎলিবশিং, মীয়াম ৱাখল তাহনবা অমসুং ঈশিং য়োকশিনবগী চৎনবী য়োকখৎলিবা মীওইশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঈশিংনা ঐখোয় হিংহল্লিবনি অমসুং ঐখোয়গী গ্রহগী তুংগী মরাইবক লেপ্লি।
মালেমগী ঈশিং নুমিত্ত, ঈশিং মরিক অমা ফাওবা মাঙহন্দনবা অমসুং মমল য়াম্লবা লন অসি লিক্না শীজিন্ননবা ঐখোয় অমুক হন্না ৱারেপ লৌরসি। ঙসি অসি তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবক পায়খৎলিবশিং, মীয়াম ৱাখল তাহনবা অমসুং ঈশিং য়োকশিনবগী চৎনবী য়োকখৎলিবা মীওইশিং থাগৎপা নুমিৎ অমসুনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to Water Conservation on World Water Day
22 MAR 2026 9:05AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi called upon everyone to reaffirm their commitment to conserving every drop of water and using this precious resource responsibly on the occasion of World Water Day.
Emphasizing the critical role of water in sustaining life and shaping the planet’s future, Shri Modi also expressed appreciation for those who engage in sustainable practices, promote awareness, and nurture a culture of conservation.
The Prime Minister wrote on X:
"Water sustains us and shapes our planet’s future.
On World Water Day, let us reaffirm our commitment to conserve every drop of water and use it responsibly. Today is also a day to appreciate those who engage in sustainable practices, promote awareness and nurture a culture of conservation."