প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মধ্য প্রদেশকী ইন্দোরদা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা পুন্সি মাঙখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
18 MAR 2026 1:52PM by PIB Imphal
ইন্দোরদা থোকখিবা মৈ চাকপগী থৌদোক্তা প্রধান মন্ত্রীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং চৈথেঙ নংলবা ইমুংশিংগীদমক এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে।
ইন্দোরগী মৈ চাকপগী থৌদোক অদুদা পুন্সি মাঙখিবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখি অমসুং শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজখি। পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২-২ অমসুং শোক্লবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তানা লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইদুনা থাগৎলকখি;
"মধ্য প্রদেশকী ইন্দোরদা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা পুন্সি মাঙখিবদা থম্মোয় শোক্না ৱাহল্লে। মখোয়গী নুংশিজব মীওইশিং মাঙখিবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা তাইবঙ মপুগী মফমদা থৌনিজরি।
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংগী ইমুং-মনুংশিংদা লুপা লাখ ২-২ পীগনি। শোক্লবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a fire mishap in Indore, Madhya Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
18 MAR 2026 1:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed deep sorrow over the tragic fire incident in Indore and has announced ex-gratia for the affected families.
Expressing deep pain over the loss of lives in the Indore fire mishap, the Prime Minister extended his heartfelt condolences to the bereaved families and prayed for the speedy recovery of those injured. Shri Modi further announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased, while the injured would be provided Rs. 50,000.
The Prime Minister wrote on X;
"Deeply pained by the loss of lives in a fire mishap in Indore, Madhya Pradesh. Condolences to those who have lost their loved ones. I pray for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"