Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates José Antonio Kast Rist on assuming the office of the President of Chile
13 MAR 2026 12:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated José Antonio Kast Rist on assuming the office of the President of Chile. Shri Modi stated that he looks forward to working closely with him to further strengthen the warm and friendly relations between India and Chile and to deepen cooperation across trade, technology and energy. “Best wishes for a successful tenure! ”, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
“Warm congratulations to José Antonio Kast Rist on assuming the office of the President of Chile. I look forward to working closely with him to further strengthen the warm and friendly relations between India and Chile and to deepen our cooperation across trade, technology and energy. Best wishes for a successful tenure! “
@joseantoniokast

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চিলিগী প্রেসিদেন্তকী ফম লৌখিবদা হোসে আন্তোনিও কাস্ত রিস্তকী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
13 MAR 2026 12:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চিলিগী প্রেসিদেন্তকী ফম লৌখিবদা হোসে আন্তোনিও কাস্ত রিস্তকী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। ভারত অমসুং চিলিগী মরক্তা লৈরিবা নুংশি-চান্নবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবা মরি অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজি অমসুং ইনর্জীগী লমদা হেনন্না চেৎশিন্না খুৎশম্ননা চৎমিন্ননবা মহাক্না মীৎয়েঙ থম্লি হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি। "মায়পাকপা তর্ম অমগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীরি!", হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X অসুম্না থাগৎলকখি:
“চিলিগী প্রেসিদেন্তকী ফম লৌখিবদা হোসে আন্তোনিও কাস্ত রিস্তকী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ভারত অমসুং চিলিগী মরক্তা লৈরিবা নুংশি-চান্নবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবা মরি অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজি অমসুং ইনর্জীগী লমদা ঐখোয়গী খুৎশম্নবা অসি হেন্না চেৎশিলহন্নবা মহাকগা লোয়ননা নক্ননা থবক তৌনবা ঐনা মীৎয়ে থম্লি। মায়পাকপা তর্ম অমগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি!”
@joseantoniokast