Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates José Antonio Kast Rist on assuming the office of the President of Chile
13 MAR 2026 12:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated José Antonio Kast Rist on assuming the office of the President of Chile. Shri Modi stated that he looks forward to working closely with him to further strengthen the warm and friendly relations between India and Chile and to deepen cooperation across trade, technology and energy. “Best wishes for a successful tenure! ”, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
“Warm congratulations to José Antonio Kast Rist on assuming the office of the President of Chile. I look forward to working closely with him to further strengthen the warm and friendly relations between India and Chile and to deepen our cooperation across trade, technology and energy. Best wishes for a successful tenure! “
@joseantoniokast

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিলিৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰা জোছ এন্টোনিঅ’ কাষ্ট ৰিষ্টক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 MAR 2026 12:54PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চিলিৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰা জোছ এন্টোনিঅ’ কাষ্ট ৰিষ্টক অভিনন্দন জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তেওঁ ভাৰত আৰু চিলিৰ মাজত উষ্ম আৰু বন্ধুত্বপূৰ্ণ সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ আৰু বাণিজ্য, প্ৰযুক্তি আৰু শক্তিৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা গভীৰ কৰিবলৈ তেওঁৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী। ‘এক সফল কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা!’, শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
‘চিলিৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰা জোছ এন্টোনিঅ’ কাষ্ট ৰিষ্টক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছো। ভাৰত আৰু চিলিৰ মাজত উষ্ম আৰু বন্ধুত্বপূৰ্ণ সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ আৰু বাণিজ্য, প্ৰযুক্তি আৰু শক্তিৰ ক্ষেত্ৰত আমাৰ সহযোগিতা গভীৰ কৰিবলৈ মই তেওঁৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী। এক সফল কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা!’
@joseantoniokast