প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়োগ অসি করম্না ত্রেদিস্নেল ৱেলনেস প্রেক্তিস অমদগী হকশেল অমসুং য়াইফ-থৌরাংগীদমক্তা ইভিদেন্সতা য়ুম্ফম ওইবা এপ্রোচ অমা ওইরকখিবগে হায়বগী মতাংদা আর্টিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
12 MAR 2026 4:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী প্রতাপরাও যাদবনা হৌখিবা চহী তরা অসিদা য়োগ অসি করম্না ত্রেদিস্নেল ৱেলনেস প্রেক্তিস অমদগী হেল্থ অমসুং ৱেলনেসকীদমক্তা প্রমান লৈরবা খোঙথাং অমা ওইরকখিবগে হায়বা মতাংদা ইবা আর্টিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি সাইন্তিফিক রিসর্স, দিজিতেল ইন্নোবেসন অমসুং গ্লোবেল কোলাবোরেসন্‌না মালেম অসিনা মসিগী কান্নবশিং অসি হেন্না ফজনা খঙবদা মতেং পাংলি।
শ্রী মোদীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
"য়ুনিয়ন এম.ও.এস. শ্রী @mppratapraoনা হৌখিবা চহী তরারোম অসিদা য়োগ অসি করম্না ত্রেদিস্নেল ৱেলনেস প্রাক্তিস অমদগী হকশেল অমসুং য়াইফ-থৌরাংগীদমক্তা এভিদেন্সতা য়ুম্ফম ওইবা এপ্রোচ অমা ওইরকখিবগে হায়বদু শন্দোক্না তাক্লি। সাইন্তিফিক রিসর্স, দিজিতেল ইন্নোবেসন অমসুং মালেমগী থাক্তা পুন্না থবক তৌমিন্নবনা মালেম অসিনা মসিগী কান্নবশিং অসি হেন্না ফজনা খঙবদা মতেং পাংলি।"
dailypioneer.com/news/yoga-lead…
via NaMo App

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how Yoga has evolved from a traditional wellness practice to an evidence-based approach to health and well-being
12 MAR 2026 4:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, shared an article written by Union Minister of State, Shri Prataprao Jadhav on how over the past decade, Yoga has evolved from a traditional wellness practice to an evidence-based approach to health and well-being. Shri Modi stated that scientific research, digital innovation and global collaboration are helping the world better understand its benefits.
Shri Modi posted on X:
“Union MoS Shri @mpprataprao elaborates how, over the past decade, Yoga has evolved from a traditional wellness practice to an evidence-based approach to health and well-being. Scientific research, digital innovation and global collaboration are helping the world better understand its benefits.”
dailypioneer.com/news/yoga-lead…
via NaMo App