প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জাতি শেমগৎপদা নারী শক্তিগী থৌদাংগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
07 MAR 2026 2:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রীমতি অন্নপূর্না দেবীনা ইখিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
লৈবাক অসিনা নারী শক্তিবু পালন তৌবা মতমদা, ভারতকী ৱারী অসি মাগী নুপীশিংগী মপাঙ্গলনা ইনাক খুল্লবা পুৱারীগী ওইবা লেগেসী অদুদগী লৌরকপনি হায়না আর্তিকল অদুনা পনখি। মসিদসু ময়েক শেংনা তাক্লি মদুদি কেয়র ইকোনোমী অসি বিক্সিৎ ভারতকী মায়কৈদা চংশিনবদা মরুওইবা য়ুম্ফম অমনি।
Xতা আর্তিকল অদু শিয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়খি;
“লৈবাক অসিনা ঐখোয়গী নারী শক্তি থৌরম পাংথোক্লিবা মতমদা, কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রীমতী @Annapurna4BJPনা ইখি মদুদি ভারতকী পুৱারী অসি মাগী নুপীশিংগী মপাঙ্গলনা শাগৎলি, অমসুং মসি ইনাক খুল্লবা পুৱারীগী ওইবা লেগেসীদগী লৌরকপনি।
কেয়র ইকোনোমী অসি বিক্সিৎ ভারতকী মায়কৈদা ঐখোয়গী খোঙচৎকী মরুওইবা য়ুম্ফম অমনি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the role of Nari Shakti in nation-building
07 MAR 2026 2:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister Smt. Annpurna Devi.
The article notes that as the nation celebrates Nari Shakti, Bharat’s story has been shaped by the strength of its women, drawing from a rich historical legacy. It also highlights that the care economy is an important foundation in the journey towards Viksit Bharat.
Sharing the article on X, the Prime Minister’s Office said;
“As the nation celebrates our Nari Shakti, Union Minister Smt. @Annapurna4BJP writes that Bharat’s story has been shaped by the strength of its women, drawing from a rich historical legacy.
She highlights that the care economy is an important foundation in our journey towards Viksit Bharat.”