প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰ-নিৰ্মাণত নাৰী শক্তিৰ ভূমিকা সম্পৰ্কীয় এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
07 MAR 2026 2:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী অন্নপূৰ্ণা দেৱীয়ে লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰবন্ধটোত উল্লেখ কৰা হৈছে যে ৰাষ্ট্ৰই নাৰী শক্তিক উদযাপন কৰাৰ লগে-লগে ভাৰতৰ কাহিনীক এক বলিষ্ঠ ঐতিহাসিক উত্তৰাধিকাৰ সম্বলিত ইয়াৰ নাৰীসকলৰ শক্তিয়ে সমৃদ্ধ কৰিছে। ইয়াৰ উপৰিও বিকশিত ভাৰতৰ দিশে যাত্ৰাত “কেয়াৰ ইকনমি”ক এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভেটি বুলিও অভিহিত কৰা হৈছে।
এক্স-ত প্ৰবন্ধটো শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে কয়;
“ৰাষ্ট্ৰই নাৰী শক্তিক উদযাপন কৰাৰ লগে-লগে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী @Annapurna4BJP-এ ভাৰতৰ কাহিনীক এক বলিষ্ঠ ঐতিহাসিক উত্তৰাধিকাৰ সম্বলিত ইয়াৰ নাৰীসকলৰ শক্তিয়ে সমৃদ্ধ কৰিছে বুলি লিখিছে।
তেওঁ বিকশিত ভাৰতৰ দিশে যাত্ৰাত “কেয়াৰ ইকনমি”ক এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভেটি বুলিও অভিহিত কৰিছে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the role of Nari Shakti in nation-building
07 MAR 2026 2:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister Smt. Annpurna Devi.
The article notes that as the nation celebrates Nari Shakti, Bharat’s story has been shaped by the strength of its women, drawing from a rich historical legacy. It also highlights that the care economy is an important foundation in the journey towards Viksit Bharat.
Sharing the article on X, the Prime Minister’s Office said;
“As the nation celebrates our Nari Shakti, Union Minister Smt. @Annapurna4BJP writes that Bharat’s story has been shaped by the strength of its women, drawing from a rich historical legacy.
She highlights that the care economy is an important foundation in our journey towards Viksit Bharat.”