প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ
02 MAR 2026 7:20AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বৰ্তমানৰ আঞ্চলিক পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰিবলৈ ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতান্যাহুৰ সৈতে টেলিফোন যোগে বাৰ্তালাপ কৰে।
বাৰ্তালাপৰ সময়ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শেহতীয়া ঘটনাসমূহৰ সন্দৰ্ভত ভাৰতৰ উদ্বেগ প্ৰকাশ কৰে আৰু সাধাৰণ নাগৰিকৰ সুৰক্ষাৰ বিষয়টোত অগ্ৰাধিকাৰ দিয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে অতি সোনকালে সংঘাত বন্ধ কৰাৰ প্ৰয়োজনীয়তা সন্দৰ্ভত ভাৰতৰ স্থিতিৰ পুনৰাবৃত্তি কৰে।

Prime Minister's Office
The Prime Minister speaks with the Prime Minister of Israel
02 MAR 2026 7:20AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a telephone conversation with the Prime Minister of Israel, Benjamin Netanyahu, to discuss the current regional situation.
​During the call, the Prime Minister conveyed India's concerns regarding recent developments and emphasised the safety of civilians as a priority.
​The Prime Minister Modi further reiterated India's position on the need for an early cessation of hostilities.