প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়াদ ভশেম – দি ৱর্ল্দ হোলোকোস্ত রিমেমব্রেন্স সেন্তরদা চৎখ্রে
26 FEB 2026 9:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজ্রেলগী প্রাইম মিনিস্তর হিজ এক্সেলেন্সী মিস্তর বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা লোয়ননা ঙসি জেরুসলেমদা লৈবা য়াদ ভশেম – দি ৱর্ল্দ হোলোকোস্ত রিমেমব্রেন্স সেন্তরদা চৎখি, অমদি হোলোকোস্তকী অৱাবা তাখিবা মীওইশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখি। প্রধান মন্ত্রীনা হোল ওফ রিমেমব্রেন্সতা পাঙথোকপা অচম্বা থৌরম অমদা শরুক য়াখি। কেন্তোরনা “এল মলেহ রহমিম” থিবনা থৌরম অদুগী মপুং ওইবা শক্তম ওইখি। প্রধান মন্ত্রীনা হোলোকোস্তকী অৱাবা নংখিবা মীওইশিংগী লনাই ৱারীশিং উৎলিবা বুক ওফ নেম্স হোলদসু চৎখি।
খোঙচৎ অদুনা ভারত অমসুং ইজ্রেলগী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা পুক্নিংগী মরী অমদি মমল য়াম্লবা মীওইবগী মান্নবা খোঙফম উৎখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister visits Yad Vashem – The World Holocaust Remembrance Centre
26 FEB 2026 9:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi, accompanied by the Prime Minister of Israel, H.E Mr. Benjamín Netanyahu, visited Yad Vashem – The World Holocaust Remembrance Centre - in Jerusalem today, and paid tribute to the victims of the Holocaust. Prime Minister participated in a solemn ceremony at the Hall of Remembrance. The ceremony was marked by the poignant recital of the "El Maleh Rahamim" by the Cantor. Prime Minister also visited the Book of Names Hall which displays personal stories of the victims of the Holocaust.
The visit underscores the deep emotional bond and shared commitment to human values between the people of India and Israel.