প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেদাৰলেণ্ডছৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰা ৰব জেটেনক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
24 FEB 2026 2:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নেদাৰলেণ্ডছৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰা ৰব জেটেনক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত ভাৰত আৰু নেদাৰলেণ্ডছৰ মাজত থকা ব্যাপক সম্পৰ্কৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তেওঁ দুয়োখন ৰাষ্ট্ৰ আৰু তেওঁলোকৰ জনসাধাৰণৰ মাজত বৰ্ধিত সম্পৰ্ক ত্বৰান্বিত কৰিবলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী জেটেনৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত লিখিছে;
‘নেদাৰলেণ্ডছৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যভাৰ গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে ৰব জেটেনক অভিনন্দন জনাইছো। ভাৰত আৰু নেদাৰলেণ্ডছৰ মাজত বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত এক বিস্তৃত সম্পৰ্ক আছে। আমাৰ দুয়োখন দেশ আৰু জনসাধাৰণৰ মাজত বৰ্ধিত সম্পৰ্কক আৰু অধিক গতি প্ৰদান কৰিবলৈ মই আপোনালোকৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।’

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Mr. Rob Jetten on assuming Office as Prime Minister of the Netherlands
24 FEB 2026 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has extended his congratulations to Mr. Rob Jetten, on assuming office as the Prime Minister of the Netherlands.
The Prime Minister highlighted the extensive relationship shared between India and the Netherlands, across diverse sectors. Shri Modi stated that he looks forward to working closely with Prime Minister Jetten to add further momentum to the growing ties between the two nations and their people.
The Prime Minister wrote on X;
"Congratulations Mr. Rob Jetten on assuming office of the Prime Minister of the Netherlands. India and the Netherlands share an extensive relationship across diverse sectors. I look forward to working closely with you to add further momentum to the growing ties between our two countries and people."