প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইজরেল খোঙচৎ মাংওইননা ভারত-ইজরেলগী অচেৎপা মরী প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
22 FEB 2026 11:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত অমসুং ইজরেলগী মরক্ত লৈরিবা অচেৎপা অমসুং মতম কুইরবা মরুপ-মপাংগী মরী ফোঙদোকখ্রে, লৈবাক অনিগী মরীশিং মশক তাক্লিবা শান্তি অমসুং চাউখৎপা পুরক্নবা থাজবা, অনৌবা থবক অমসুং শরুক য়ামিন্নরিবা থাজবশিং ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অফবা ৱাখল্লোনশিং থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং ভারত-ইজরেল মরীগী মপাঙ্গল অমসুং মখল কয়া মপুংফানা য়ানিংবা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি শান্তি অমসুং চাউখৎপা পুরক্নবা থাজবা, অনৌবা থবক অমসুং শরুক য়ামিন্নরিবা থাজবশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা ভারতনা ইজরেলগা লোয়ননা অচেৎপা মরী লৈনরি। মহাক্কী লাক্লিবা ইজরেল খোঙচৎ মনুংদা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্নগনি হায়না মহাক্না থাজবা ফোঙদোকখি।
এক্সতা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগী পাউজেল অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐগী মরুপ, প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহু অদোম থাগৎচরি।
ভারত অমসুং ইজরেলগী মরক্ত লৈরিবা অচেৎপা মরী অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিংগী মখল কয়া অসিদা ঐনা অদোম মপুংফানা শৌগৎলি। থাজবা, ইন্নোবেসন অমসুং শরুক য়ামিন্নরিবা থাজবা অমদা শেমগৎলিবা মতম কুইরবা ইজরেলগা লৈনবা মরুপ-মপাংগী মরী ভারতনা মরুওইনা লৌরি।
লাক্লিবা ঐগী ইজরেল খোঙচৎ মনুংদা ঐখোয় খন্ন-নৈনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি।
@netanyahu”

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights strong India–Israel bond ahead of upcoming Israel visit
22 FEB 2026 11:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has highlighted the deep and enduring friendship between India and Israel, highlighting the trust, innovation and shared commitment to peace and progress that define bilateral relations.
Shri Modi expressed appreciation for the warm sentiments and fully agreed on the strength and diverse nature of India–Israel ties.
The Prime Minister noted that India deeply values its partnership with Israel, built on built on trust, innovation and a shared commitment to peace and progress. He further conveyed his anticipation for meaningful discussions during his forthcoming visit to Israel.
Responding to a message from Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu on social media platform X, the Prime Minister said;
“Thank you, my friend, Prime Minister Netanyahu.
I fully agree with you on the bond between India and Israel as well as the diverse nature of our bilateral relations. India deeply values the enduring friendship with Israel, built on trust, innovation and a shared commitment to peace and progress.
Looking forward to our discussions during my upcoming Israel visit.
@netanyahu”