য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
জনুৱারি ২৪, থাংজদা লাখনৌদা ‘উত্তর প্রদেস দে’ থৌরমদা চীফ গেষ্ট ওইনা য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহ ৱা ঙাংগনি
য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টরনা ‘জিলা অমা মথেল অমা’ স্কিম হৌদোক্কনি
সরদার পতেল ইন্দষ্ট্রিএল জোন প্রোগ্রামসু শঙ্গাগনি
সি.এম যুবগী মখাদা খ্বাইদগী ফবা জিলাশিংদা হোম মিনিষ্টরনা মনাশিং পীগনি অমসুং উত্তর প্রদেস গৌরব সম্মান ২০২৫-২৬ পীগনি
22 JAN 2026 3:51PM by PIB Imphal
জনুৱারি ২৪, থাংজদা উত্তর প্রদেসকী লাখনৌদা ‘উত্তর প্রদেস দে’ থৌরমদা চীফ গেষ্ট ওইনা য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহ ৱা ঙাংগনি।
লাখনৌগী রাষ্ট্রিয়া প্রেরনা স্থালদা পাংথোক্কদবা থৌরম অদুদা য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা ‘জিলা অমা মথেল অমা’ স্কিম হৌদোক্কনি। স্কিম অসিগী মখাদা, উত্তর প্রদেসকী জিলা খুদিংমক্কী মমাংঙৈগী মমিং চৎলবা ইন্সাং মথেলশিং মশক তাক্কনি অমসুং মগুন হেনগৎহন্নবা, ব্রান্দ শেমগৎনবা অমসুং য়োনফম পীনবা থবক পায়খৎকনি অমসুং লমদম অসিগী অহাওবা মথেলশিং মফম অসি খক্তগী নত্তনা লৈবাক শীনবা থুংনা অমসুং মালেমগী ওইহনগনি।
‘উত্তর প্রদেস দে’ থৌরম মনুংদা, য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা সরদার পতেল ইন্দষ্ট্রিএল জোন প্রোগ্রামসু শঙ্গাগনি। য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা সি.এম যুবগী মখাদা খ্বাইদগী ফবা জিলাশিংদা মনাশিং পীগনি অমসুং উত্তর প্রদেস গৌরব সম্মান ২০২৫-২৬ পীগনি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah to address ‘Uttar Pradesh Day’ as chief guest in Lucknow on 24 January, Saturday
Union Home Minister to launch ‘One District One Cuisine’ Scheme
The Sardar Patel Industrial Zone Programme will also be inaugurated
Home Minister to present awards to top-performing districts under CM YUVA and confer Uttar Pradesh Gaurav Samman 2025–26
22 JAN 2026 3:51PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah will address the ‘Uttar Pradesh Day’ celebrations as the Chief Guest on Saturday, 24 January in Lucknow, Uttar Pradesh.
At the programme to be held at Rashtra Prerna Sthal in Lucknow, Union Home Minister Shri Amit Shah will launch the ‘One District One Cuisine’ (ODOC) scheme. Under this scheme, the distinctive traditional cuisine of each district of Uttar Pradesh will be identified and linked with quality improvement, branding, and market access, so that local flavours gain not only regional but also national and global recognition.
During the ‘Uttar Pradesh Day’ celebrations, Union Home Minister Shri Amit Shah will also inaugurate the Sardar Patel Industrial Zone Programme. Shri Shah will present awards to districts that have performed excellently under the Uttar Pradesh Government’s CM YUVA (Mukhyamantri Yuva Udyami Vikas Yojana) scheme and along with this he will also confer the Uttar Pradesh Gaurav Samman 2025–26.