প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পূব নগালেণ্ডৰ উন্নয়নৰ বাবে সম্পন্ন ঐতিহাসিক চুক্তিক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 FEB 2026 9:29AM by PIB Guwahati
পূব নগালেণ্ডৰ উন্নয়নৰ গতি ত্বৰান্বিত কৰিবলগীয়া ঐতিহাসিক চুক্তি স্বাক্ষৰক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰশংসা কৰে।
এক্সত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ এটা পোষ্টৰ প্ৰত্যুত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
"এইখন সঁচাকৈয়ে এক ঐতিহাসিক চুক্তি, যিয়ে বিশেষকৈ পূব নগালেণ্ডৰ উন্নয়নৰ গতিপথ ত্বৰান্বিত কৰিব। মই নিশ্চিত যে ই জনসাধাৰণৰ বাবে সুযোগ আৰু সমৃদ্ধিৰ নতুন পথ মুকলি কৰিব। ই উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলত শান্তি, প্ৰগতি আৰু সামগ্ৰিক বিকাশৰ প্ৰতি আমাৰ অটল দায়বদ্ধতাক প্ৰতিফলিত কৰে।"

Prime Minister's Office
PM hails the Historic Agreement to Boost Development in Eastern Nagaland
06 FEB 2026 9:29AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed the signing of a historic agreement that will significantly enhance the development trajectory of Eastern Nagaland.
Responding to a post by Union Minister Shri Amit Shah on X, Shri Modi wrote:
“This is a historic agreement indeed, which will enhance the development trajectory of Eastern Nagaland in particular. I am sure it will open new avenues of opportunity and prosperity for the people. It reflects our unwavering commitment to peace, progress and inclusive growth in the Northeast.”