Prime Minister's Office
PM hails the Historic Agreement to Boost Development in Eastern Nagaland
06 FEB 2026 9:29AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed the signing of a historic agreement that will significantly enhance the development trajectory of Eastern Nagaland.
Responding to a post by Union Minister Shri Amit Shah on X, Shri Modi wrote:
“This is a historic agreement indeed, which will enhance the development trajectory of Eastern Nagaland in particular. I am sure it will open new avenues of opportunity and prosperity for the people. It reflects our unwavering commitment to peace, progress and inclusive growth in the Northeast.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নোংপোক থংবা নাগালেন্দদা চাউখৎ-থৌরাংদা শাহৌ পীনবা পুৱারী ওইরবা য়ানচে অদুবু থাগৎখ্রে
06 FEB 2026 9:29AM by PIB Imphal
নোংপোক থংবা নাগালেন্দগী চাউখৎ-থৌরাংগী ত্রেজেক্তরীদা চাউনা খুমাং চাউশিনহনগদবা পুৱারী ওইরবা য়ানচে অমদা খুৎয়েক পীনখিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“মসি তশেংনা পুৱারী ওইরবা য়ানচে অমনি, মসিনা অখন্ননা নোংপোক থংবা নাগালেন্দগী দিবেলপমেন্ত ত্রেজেক্তরী হেনগৎহনগনি। মসিনা মীয়ামগীদমক খুদোংচাবা অমসুং চাউখৎপগী অনৌবা লম্বীশিং হাংদোক্কনি হায়না ঐনা থাজৈ। মসিনা অৱাং-নোংপোক লমদমদা শান্তি, খুমাং চাউশিনবা অমসুং ইনক্লুসিব গ্রোথকীদমক ঐখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু উৎলি।”