প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কচ্ছ আৰু সৌৰাষ্ট্ৰৰ বাবে ৰাজকোটত অনুষ্ঠিত ভাইব্ৰেণ্ট গুজৰাট ৰিজনেল কনফাৰেন্সত অংশগ্ৰহণৰ আভাস ভাগ-বাটোৱাৰা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
11 JAN 2026 9:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুজৰাটৰ ৰাজকোটত আজি কচ্ছ আৰু সৌৰাষ্ট্ৰৰ বাবে অনুষ্ঠিত ভাইব্ৰেণ্ট গুজৰাট ৰিজনেল কনফাৰেন্সত অংশগ্ৰহণৰ আভাস ভাগ-বাটোৱাৰা কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে-
“ৰাজকোটত কচ্ছ আৰু সৌৰাষ্ট্ৰৰ বাবে অনুষ্ঠিত ভাইব্ৰেণ্ট গুজৰাট ৰিজনেল কনফাৰেন্সত আজি অংশগ্ৰহণ কৰি আনন্দিত হৈছো। এই মঞ্চই এইবোৰ অঞ্চলৰ বিকাশ আৰু বিনিয়োগক উৎসাহিত কৰিব আৰু যুৱক-যুৱতীসকলৰ বাবে কৰ্মসংস্থাপনৰ সুযোগ সৃষ্টি কৰিব।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of his participation at Vibrant Gujarat Regional Conference for Kutch and Saurashtra in Rajkot
11 JAN 2026 9:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shared the glimpses of his participation at Vibrant Gujarat Regional Conference for Kutch and Saurashtra in Rajkot, Gujarat today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Glad to have attended the Vibrant Gujarat Regional Conference for Kutch and Saurashtra in Rajkot earlier today. This platform will encourage growth and investment in these regions and create employment opportunities for the youth.”